Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem látom a saját...

Miért nem látom a saját skinem? (Minecraft)

Figyelt kérdés

A Minecraft eredeti weboldalán a profilban, és a játék főmenüjében is beraktam a skinemet. Ha legenerálok egy világot, mégis az Alex skint dobja be. Sem én, sem a többiek nem látják.

(Már máshol is olvastam ezt a problémát, de ott sem volt normális, részletes válasz.)

Eredeti Minecraft van a gépen. 1.16.5-ben próbáltam. Telepítve van a Forge és az Optifine is, ha ez számít.

Mégis mi lehet a probléma? Help pls!

2021. aug. 1. 15:35
 1/7 Gofrisütő ***** válasza:
100%

Van net? Ha nincs net, nem látszik a skined.

Szerveren játszol? Egyes szervereken nem látszik a skined.

2021. aug. 1. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlló cipőben járok, bár én csak bizonyos szervereken nem látom. Fogalmam sincs miért, lehet mert cracked-szerver de ez csak tipp.
2021. aug. 2. 07:57
 3/7 Gofrisütő ***** válasza:
22%
Nem. A szervereken alapból nem látszik, külön kell írni egy plugint, ami látgatóvá teszi.
2021. aug. 2. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:

A nettel minden rendben volt. Nem csak szervereken próbáltam, de még single playerben is, de ott sem láttam.

(Bezzeg amikor tlauncherben próbáltam, ott viszont láttam. Szóval elvileg az eredeti változatban is látnom kellene.)

2021. aug. 8. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy mégis tlauncherben állítottad be a skint?
2021. aug. 8. 14:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem, ott csak egy modnak köszönhetően láttam a skinem, de most egy pár napja már ott is eltűnt.

(Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz egy árva skint is normálisan beállítani.)

2021. aug. 10. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Még mindig várom a segítségeteket.
2021. aug. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!