Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehetséges az, hogy saját...

Lehetséges az, hogy saját skin-t állítsak be Xbox one-on a minecraft-ban?

Figyelt kérdés
(Valami nem túl bonyolult módon)

2019. okt. 19. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
persze, a minecraft.net oldalra belépsz xboxról, ott a saját profilodon belül a skinhez meg bemásolsz egy már kész skin linket, amit másik oldalon kinéztél, pl [link] -ról
2019. okt. 19. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És esetleg nem lehet saját készítésű skin-t berakni?
2019. okt. 20. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
dehogynem, vannak skin creator-ok, ha megrajzolod magad, simán feltöltöd a lementett képet, de te nem túl bonyolultat akartál, magad megtervezni annyira nem egyszerű azért.
2019. okt. 21. 10:42
 4/5 A kérdező kommentje:
A ,,nem túl bonyolult módon" azt úgy értettem, hogy ne keljen minden féle alkalmazást meg egyebet letölteni, hogy berakhas magadnak egy skint. (Láttam pár videót, de ott minden féle alkalmazást letöltögettek) bocsi, ha félre érthető volt😅 De egyébként már meg van tervezve a skinem, csak éppen azt nem tudtam, hogy hogyan állítsam be magamnak. Mostmár tudom köszönöm a választ! 😊
2019. okt. 21. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
a videóknál azért raknak fel mindenféle dolgot, mert nem eredeti a minecraftjuk, ezért kell trükközniük. Egy skin creator-t mondjuk így is le kell töltened, de skint rajzolni gépen szerintem egyszerűbb, ha minecraft.net-en belépsz a fiókodba és ott feltöltöd, mindegy hogy xbox-ról vagy pc-ről rakod fel, amikor belépsz a z MC-be azt a skint fogod látni.
2019. okt. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!