Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft serverhez barátok...

Bb250517 kérdése:

Minecraft serverhez barátok hozzáadása?

Figyelt kérdés
Ott tartok, hogy a Forgeot telepítettem a Szerver mappába, beraktam a modot is amit akartam, átírtam, hogy mindenkinek legyen joga mindenhez is, most fel tudok csatlakozni a szerverre a "localhost" IP-címmel és minden mükködik is, viszont a barátaimnak mit adok meg, hogy ők is fel tudjanak jönni? Illetve ahol kiadja a Multiplayer résznél a szerverek ikonját, ott én is tudok saját ikont adni a szervernek?

2020. máj. 18. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Van IP

Azt letudod valahol ott kérni

És végül a port :-tal elválasztva ötjegyű szám

Valahogy így nézne ki.

AJ.GDGG.RE.EEZZ:XXXXX

nemtom hogy néz ki pontosan, csak adtam egy mintát, hogy a végén a :-tal leválasztott portnak hogy kell kinéznie, azok a betűk meg bizonyos számjegyeket jelölnek, te meg tudod nézni valami IPv4 cím kell asszem.

És lehet szervernek ikont csinálni, asszem icon.png mint a sima mc mapokon

2020. máj. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!