Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan éljem ki magamat?

Hogyan éljem ki magamat?

Figyelt kérdés
Elegem van! állandóan otthon vagyok és unatkozok a legjobb barátnőmnek pasija lett és alig vagyunk együtt nekem ő az egyetlen barátnőm akivel nagyon mély és jó a viszonyunk. Nyíregyházán lakok itt meg nagyon nincs is semmi. Mit csináljak?

2021. júl. 21. 10:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Ne viccelj. Nyíregyháza nagy város. Többezer pénisz szeretne benned lenni.
2021. júl. 21. 10:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! Ámen!
2021. júl. 21. 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. júl. 21. 10:44
 4/12 A kérdező kommentje:
14
2021. júl. 21. 10:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyíregyházán nincs semmi? Ne idegesíts már :D Még ha egy zsákfaluban laknál megértenélek, de egy ilyen nagy városban nehogymár ne tudj semmit csinálni.
2021. júl. 21. 11:08
 6/12 anonim ***** válasza:
14 évesen szerintem még semmiről nem maradtál le. :D
2021. júl. 21. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Egyes vagyok azt hittem legalább 20 éves vagy. 14 évesen menj játszani a Barbie babáddal.
2021. júl. 21. 11:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Ráérsz még a kiélésre. Babázz
2021. júl. 21. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen mit akarsz kiélni? Be akarsz baszni, meg akarod dugatni magad? Kicsit korai még.
2021. júl. 21. 11:27
 10/12 anonim válasza:

Szerintem nem úgy gondolta mármint remélem

Csak nyár van unatkozik és látja hogy mindenki a barátaival van

Olvashatsz kezdj el egy hosszú jó sorozatot netflixen nagyon jó sok van pl outer banks-most fog majd kijönni a 2.évad , én még sosem-most jött ki egy új évada, Sabrina- 4 évados, Riválisok-igaz ezt nem fejezték be de nekem nagyon tetszett, Ginny és Georgia

Vagy keress barátokat ez most lehet furán hangzik de biztos van több osztály társad akivel elmehetsz beülhetsz egy limonádéra vagy akár elmehettek strandra is

Ha vannak nagyobb testvéreid velük is mehetsz azért nem kisebbeket mondtam mert velük nehéz lenne

Sok lehetőség van csak meg kell találni ha ismerkedni szeretnél , elhiszem , 14 évesen én is érdeklődtem már a fiúk után nade ha ismerkedni szeretnél akkor strandon valami plázában kérd el elérhetőségét pl Messenger, Instagramját egy olyan srácnak aki szimpinek tűnik nyilván ne 18-20 évesektol el lehet dönteni kb mennyi idősek és hát vagy megadja vagy nem de ezzel semmit nem veszíthetsz, ha megadja elbeszélgettek és ha nem is kapcsolat de egy jó barátság kialakulhat

Emlékszem mikor én 14 voltam instagrammon "kinyomoztuk" hogy abban a városban lakik e valaki és velünk egy idős e vagy pár évvel több és ráírtunk barátnőimmel

Szóval próbálkozz , sok sikert!!

18/l

2021. júl. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!