Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vajon most mi lehet az alábbi...

Vajon most mi lehet az alábbi gyerekekkel, akik YouTube-on lettek híresek?

Figyelt kérdés
janos biro, jennike901, Dorina a náci kislány. Vajon most mi lehet velük?

2021. júl. 18. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettő nem ismerem. Dorina gondolom éli életét a putris white trash familiában, ha csak a gyermekvédelem ki nem emelte a családjából, de nem tartom valószínűnek.
2021. júl. 18. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Én azért valószínűnek tartom, hogy Dorinát kiemelték a családjábol. Hiszen gondoljunk bele, a televizió leadta a videóját, És szerintem erre felfigyeltek a gyermekvédelmisek. :/
2021. júl. 21. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Sose hallottam róluk
2021. júl. 27. 16:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Jennike901: A kislány aki meg mondja mi a 2012-es divat.

janos biro: A kislány aki Violetta dalokat énekelt és az anyukája a kettes kórház "tulajdonosa", illetve az apja fiókjával tevékenykedett az interneten.

Dorina: A kislány aki macsétával fenyegetőzött az egyik videójában, egy másikban pedig közölte, hogy ő náci meg a családja is. Az ő esete amúgy egy fokkal érdekesebb, még az egyik híres kereskedelmi csatorna is leadta.

2021. júl. 27. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaj ez az utolsó rémlik. Amúgy én is kíváncsi lennék mi lehet velük. Én telexen láttam most egy videót [link]

Ezt. Rohadtul kíváncsi lennék vajon mi van Leonidasszal

2021. júl. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!