Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi ez a sok álhirdetés indiai...

Mi ez a sok álhirdetés indiai zene YouTube-on?

Figyelt kérdés

2 nappal ezelőttig 1 perces sampon meg fogkrém stb. reklámokat dobált fel mint mindig.

2 napja meg mást se dob be mint indiai videoklipeket full hosszban hirdetés címszó alatt, de kajak semmi mást csak azt a 3-4 előadót körbe-körbe, pedig soha nem hallgattam indiai zenét.

Másnál is, vagy nálam hülyült meg?

2021. júl. 14. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom, olyan sokat fizettek a reklámért, hogy mindenkinek a pofájába tolják.

De miért nem fizetsz elő a youtube-ra? havi 26 lej és azután nem látsz egy fia reklámot se. vagy ha csóró vagy, használj valami adblockert.

2021. júl. 14. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Elő vagyok fizetve Netflixre, HBO-ra, Spotify-ra. Megtiltottam magamnak további előfizetéseket, YouTube-ot ezekhez képest a legkevesebbet használom.

Na meg nem ügy, mert átugrom, de hogy napjában 10x zendül fel semmiből ugyanaz az indiai gagyi pop max hangerőn, anyám.

Tudod, ilyen kiszőkített hajú indiai nagyon"menő" ficsúrok, hát nem hittem el, hogy ez miért vagy hogy?

2021. júl. 14. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is vannak mikor meghülyülnek a google / youtube reklámok, és cseh vagy portugál szövegű reklámokat dobnak fel, pedig sosem néztem cseh/portugál oldalakat és nem is változott az IP-m, aztán egy idő után helyrejön.
2021. júl. 14. 18:31
 4/5 Mucopus ***** válasza:
68%
Lej az milyen pénz?
2021. júl. 18. 14:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Román
2021. júl. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!