A Kicsomi csatorna csak szerintem gáz?
Figyelt kérdés
Lassan 16 évesek lesznek, és még mindig ilyen idióta videókat csinálnak, meg ahogy beszélnek... Fhuu, hát borzalmas.
Mondhatjátok,hogy ha nem tetszik, nem kell nézni, de amúgy csak feldobta a YouTube.
2021. júl. 12. 21:12
1/2 anonim válasza:
Ilyenkor azt kell nézni, hogy kinek készül. Hiába növi ki a videós a műfajt, ha az ugyanúgy gyerekeknek készül, az ő szintjüknek megfelelő minőségű, hangvételű lesz a videó, mert így tartja meg a nézőket. (Lásd Dancsót, ahogy a [fiatal] felnőtteknek szóló filmkritikákat lecserélte a 8-12 évesek cringe szintjére.)
Gyerek nézőből pedig mindig lesz utánpótlás, és ez a Kicsomi látszólag nagyon jól meg tudja fogni a 8 év alattiakat is. Nem csinálnák, ha nem lenne belőle jó pénz.
2/2 anonim válasza:
Van belőle pénz, biztos jó nekik valamilyen szinten mert különben nem csinálnák. Nekem is felajánlotta a YouTube, egyébként igényesen meg van vágva, minőséggel nincs gond, nekem a tartalom nem jön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!