Lányok, milyen hobbitok van?
Figyelt kérdés
Valami lányos hobbit keresnék magamnak.2021. júl. 11. 00:21
1/5 anonim válasza:
Szinte bármi lehet lányos hobbi. Hogy a kérdésre is válaszoljak, én videojátékozom.
2/5 A kérdező kommentje:
Évekig játszottam én is egy MMORPG-vel, de meguntam. Most valami olyan hobbit keresnék, ami nem számítógépes. Sosem voltam kifejezetten lányos, ezért nem nagyon tudom milyen lányos hobbik vannak. Jó, a kötögetés, meg varrás nyilván elég lányos :D de érdekelne nektek milyen hobbijaitok vannak
2021. júl. 11. 01:17
3/5 anonim válasza:
Lehet gagyi, de én mondjuk szeretek sütögetni, bár nem tudom ez mennyire nevezhető hobbinak 🥰
4/5 anonim válasza:
Csak mert lány vagy, még nem kell sztereotipikusan lányos hobbit felvenned.
Amúgy a lehetőségek száma végtelen. Lehet tanulás (érdekes könyvek, kutatómunka) sport (ugrókötél, hullahopp, lovaglás) önkifejezés (ének, tánc) alkotás (rajz, modellezés, kötés, festés, fonás...) vagy más műfajú játékokat is kipróbálhatsz
5/5 anonim válasza:
Én festek, rajzolok, táncolok, fejtörőket fejtek, dalszövegeket írok, ha úgy jön, lovagolok, olvasok, kézilabdázok, több hangszeren is játszok és mindezt hobbiból. Remélem valamit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!