Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen hobbitok van?

Lányok, milyen hobbitok van?

Figyelt kérdés
Valami lányos hobbit keresnék magamnak.

2021. júl. 11. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte bármi lehet lányos hobbi. Hogy a kérdésre is válaszoljak, én videojátékozom.
2021. júl. 11. 00:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Évekig játszottam én is egy MMORPG-vel, de meguntam. Most valami olyan hobbit keresnék, ami nem számítógépes. Sosem voltam kifejezetten lányos, ezért nem nagyon tudom milyen lányos hobbik vannak. Jó, a kötögetés, meg varrás nyilván elég lányos :D de érdekelne nektek milyen hobbijaitok vannak
2021. júl. 11. 01:17
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Lehet gagyi, de én mondjuk szeretek sütögetni, bár nem tudom ez mennyire nevezhető hobbinak 🥰
2021. júl. 11. 01:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak mert lány vagy, még nem kell sztereotipikusan lányos hobbit felvenned.

Amúgy a lehetőségek száma végtelen. Lehet tanulás (érdekes könyvek, kutatómunka) sport (ugrókötél, hullahopp, lovaglás) önkifejezés (ének, tánc) alkotás (rajz, modellezés, kötés, festés, fonás...) vagy más műfajú játékokat is kipróbálhatsz

2021. júl. 11. 11:59
 5/5 anonim válasza:
100%
Én festek, rajzolok, táncolok, fejtörőket fejtek, dalszövegeket írok, ha úgy jön, lovagolok, olvasok, kézilabdázok, több hangszeren is játszok és mindezt hobbiból. Remélem valamit segítettem.
2021. júl. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!