Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nektek milyen jó hobbitok van...

Nektek milyen jó hobbitok van (Csak lányok)?

Figyelt kérdés
9 éves lány vagyok és mindennap csak tévézek, számítógépezek és hogyha lenne egy olyan dolog amit ti élvezzettel csináltok akkor írjatok.

2014. aug. 15. 16:51
 1/4 anonim válasza:
nos,én például kézilabdázom,és imádom csinálni,agaz,hogy kapus vagyok,de én is aktívan részt veszek a játékban,ajánlom neked is!!!
2014. aug. 15. 17:46
 2/4 anonim válasza:
Hát én genetikai betegség miatt nem sportolok, de zongorázok, és rajzolok:) a rajz olyan hogy vagy tehetséges vagy vagy nem, de hangszeren játszhatnál te is, kérdezd meg a szüleidet, szerintem jó dolog ha az ember zenél:)
2014. aug. 21. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Hangszeren játszás, sportolás, kézműves dolgok, matekszakkör (vagy amilyen tantárgyat szeretsz)

A sportolást nagyon ajánlom neked! Pontosabban mindenkinek!

Mert így 16 éves fejjel visszanézve aki sportolt, az jórészt csinos, aki meg nem, az vagy nagyon szerencsés és úgy is csinos, vagy pedig.. khm.. dagadt.

2014. aug. 22. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
képregényolvasás, gördeszka, online sorozat nézés :D
2014. aug. 31. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!