Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Már megint Kitty miért olyan...

Már megint Kitty miért olyan fiús mostanában?

Figyelt kérdés
Most ugye levágatta a haját és befestette barnára, de olyan fiús így! Igen, tudom, hogy lezbi! De a nézése is olyan, mint egy fiúnak, aki egy csajt akar elcsábítani. (Pl. a legújabb Tiktok videójában, de egy pár Insta képén is tökéletesen látszik ez.) És még egy dolgot nem igazán értek: Miért írja le mindenki a Tiktok videói alá, hogy hetero vagyok, hetero vagyok, hetero vagyok, és hogy azt hiszem most biszex lettem? Ez mire jó? Könyörgöm mondjátok meg mert én ezt nem értem! Előre is köszi mindenkinek a választ! 🤗🤗

2021. júl. 3. 22:18
 1/3 Nati_xx09 válasza:
51%
Teljesen egyetértek veled. Nem tudom mi lett a mai fiatalokkal mostanában, de a ; hetero vagyok stb.. írás arra következtet hogy végülis tetszik neki akit lát stb. :)
2021. júl. 16. 00:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez nem semmi. Igazából én is erre gondoltam, de azt hittem hogy hülyeséget gondolok.

Köszi a választ! 🤗🤗

2021. júl. 16. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az amúgy is olyan volt mindig
2022. márc. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!