Mostanában megint küldözgetik a vírusokat MSN-en. Tegnap véletlenül az egyikre rákattintottam:S Mit csináljak? Hogyan törölhetném vagy mit töltsek le hogy eltűnjön? :/
nekem nod32-es vírusirtóm van, az elég jól tud használni, de kérdés mióta terjeng a vírus a gépeden, mert akkor az op rendszered instabillá teszi és össze omlik, szóval ilyenkor a legbiztosab a formázás, bár én nem vagyok informatikus, hátha valaki tud jobbat mondani.......
UI: egy nap elég ahhoz, hogy elterjedjen annyira, ha kiírsz vmit azon is rajta legyen, szóval óvatosan!
Vitába szálnék az előttem szólókkal.
A nod 32 és Avast az ilyesfajta vírusokkal szemben mitsem ér.
És ha rákattintottál akkor már a gépeden a vírus. Nem szükséges letölteni egy fájlt sem magadtól, megteszi azt magától a böngésződ, hiszen cookieként raktározóddik le az adott vírus a gépedre.
Megoldás:
Leírást is találsz hozzá.
OFF: Nem tudom minek ír választ valaki egy adott kérdésre, ha gőze sincs a dolgokról..
remélem segítettem.
Végzős programozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!