Justin Berfieldről (Már megint Malcolm-Reese) mostanában mi az aktuális hír? Jó pasi. Nektek is tetszik lányok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 11:32
1/17 A kérdező kommentje:
Huhh,úgy látom nem sok kereslet van a témára...
2010. ápr. 16. 17:05
2/17 anonim válasza:
Jó tudni,hogy nem csak nekem jön be Reese!XD
Igen jó hapsi,ellennék vele...:)
Nem tudom,szerintem híres lett a sorozat révén,de nem kavar nagy port!
3/17 anonim válasza:
hű, nagyon jó pasi :)
sajnos átállt a kamera másik oldalára...
de azért remélem még láthatjuk a jövőben valamiben
4/17 A kérdező kommentje:
Ajj,pedig már azt hittem nem kell osztoznom rajta senkivel... :) Mégis valami közelebbi hírre vagyok kíváncsi. Tudom producerkedik,fotós,író stb. De a színészetet most hanyagolja. Sajnos nekünk csak a csodálása marad.
2010. ápr. 21. 09:56
6/17 anonim válasza:
sajnos most kaszálták el a sorozatát (Sons Of Tucson)
amellett még mindig bele van bolondulva az amerikai fociba :D
8/17 A kérdező kommentje:
Én még mindíg imádom. Mostanában még vele is álmodok,sz.r felébredni...
2010. aug. 8. 19:08
9/17 anonim válasza:
Rossz hír!! MELEG!! egy csomo oldalon olvasni hogy mindeféle pasikkal együtt volt..baráétnője meg még egy se volt..
10/17 anonim válasza:
11:53
bevallom, bennem is felmerült már, hogy mi van ha meleg, de annyi mindenkire ráaggatták már, hogy mostmár addig nem hiszem el senkiről, míg ők maguk be nem vallják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!