A Minimax miért váltott arculatot?
Hát ja, pedig olyan jó karakterek voltak (még illettek a csatorna nevéhez és témájához is), nagyon hiányoznak. Nekem amúgy a 2006-tól futó volt a gyermekkorom, a 2013-tól futó pedig a jó folytatása (korszerűsödött, ugyanakkor megtartotta a régi karaktereket és a témát is). Ez a 2021-es viszont már nem méltó folytatása. Ha esetleg egy másik csatornáé, akár testvércsatornáé (aminek a témájához is illik az új külső) lenne aminek csak hasonlít a logója, akkor jó is lenne ez a design, így viszont nincs rendben.
Amúgy arra hagyatkozva váltottak át, hogy a mai gyerekek/fiatalok (akik kalandra vágyóbbak, stb.) elvárásainak megfeleljen (az újonnan jövő műsorok is egyébként olyanok lesznek). Én ezt olvastam. (ezzel egyébként a csatorna elvesztette azt a célt amit kitűzött magának, olyat is írtak egyébként kommentelők, hogy "az új arculat gyerekcsatornához képest túl horrorisztikus", és valóban nem illik hozzá...)
Mindenesetre RIP Mini, Max, Picicica, Macikutya :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!