Melyik rajzfilm lehet ez? Egy varjú/holló érdekes élete, ami valamelyest hajaz Hitlerre. Részletek lent.
A rajzfilm egy varjúról(?) vagy hollóról szól, aki nem tud beilleszkedni és egy nap eldönti, hogy megváltja a világot és cipőboxxal feketére festi csőrét. Így nem tűnik fel a körölötte levőknek, hamar mellé állnak a barátok, ismerősök majd lassan mindenki. Nagyon népszerű lesz és a világuralom, hadsereg létesítése és vagyon gyűjtése lesz az életcélja amit el is ér. Az egész sztori valamelyest hajaz Hitlerre - és talán a horog-kereszt is megjelenik a képernyőn (ez lehet az oka, hogy hamar betiltották szerintem). Talán-talán köze lehet a Rút kiskacsa c. rajzfilmnek hozzá, mintha ennek a sorozatnak egy epizódja volna ez? Nem tudom... De rémlik valami, hogy ennek a kacsának a legjobb barátja ez a varjú. Lehet, hogy tévedek.
Egy jelenletre határozottan emlékszem: az egyik nagy lakománál véletlenül letörli a festéket az orráról és a környezete ledöbben - hamar észleli a problémát és határozottan rendre utasítja a körülötte levőket, mondván, hogy biztosan a sajt fogta meg az orrát/csőrét. Még most is előttem van, ahogy mérgesen kiált, hogy biztosan a sajt és kendőt rak az orrára, hogy leplezze. A legutolsó pedig, hogy egy bunkerbe megy, ahol rengeteg arany és készpénzt gyűjtöttek neki össze és ebben fürdik. Talán így ér véget a rajzfilm.
Kiskoromban többször is megnéztem a Minimaxon. Évek óta keresem de semmi nyoma sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!