Nézitek az én kicsi pónimat?
Figyelt kérdés
Most megy a minimaxon.2016. ápr. 2. 09:48
1/15 anonim válasza:
Naná a legjobb mese mindennap nézem! :)
2/15 A kérdező kommentje:
Ötödik évad viiiií
2016. ápr. 2. 10:25
3/15 anonim válasza:
Persze..............................................................................................................................................................................................................................v....................................................................................................................................................................................................................................v......................................
4/15 anonim válasza:
Ugy varom mar a kovetkezo reszt!💓💓💓
5/15 Gyula1222 válasza:
már a 6.évad 1. 2. része kinn van Hunbrony-n magyar felirattal.
7/15 anonim válasza:
Naná! ^^ De nem a minimaxon, hanem Hunbrony-n felirattal, simán angolul vagy németül :)
8/15 anonim válasza:
Én régen néztem, és imádtam, az új sorozatot még nem ismerem.
9/15 anonim válasza:
Angolul igen, a szinkront ki nem állhatom, gondolom azóta sem csináltak semmit Rainbow vinnyogós szinkron hangjával, mert "ezt úgyis csak kislányok nézik úgyhogy kit érdekel, milyen pocsék lesz az egész"...
10/15 anonim válasza:
Imádom és várom az új részeket💚💛💜❤💙💓💕💖💗💘💝💞💟👍👍👍👍👍👍👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!