Hogy tegyek ki úgy zenét YouTube-ra, hogy ne kérjen szerzői jogi követelést?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak erre a lehetőségre megadott zenék, de valljuk be azok nem a legjobbak. Pláne egy AMV-hez nem... Engem az érdekelne most, hogy mit figyel a YouTube algoritmusa a zenében? Mit változtassak meg rajta, hogy ne ismerje fel? Az ütem, a hangszín és a zenehossz állításával is próbálkoztam már, de mindenképpen felismeri.2021. jún. 14. 15:35
1/3 anonim válasza:
Gondolom a dalszöveget is felismeri. Vedd meg hozzá a jogokat, különben nem lesz hozzá jogos, hogy felhasználd.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
minél jobban eltorzítod, minél kevésbé hasonlít az eredeti zenére, annál esélyesebb, hogy az algoritmus nem fogja felismerni az egyezést. viszont az algoritmus folyamatosan fejlődik és később is simán felismerhet olyan torzítást, amit most épp nem - és akkor csak később fog reklamálni, nem most. sokat nem nyersz vele. plussz, ha valakinek feltűnik, ugyanúgy jelezheti manuálisan is. szóval egyáltalán nem valószínű, hogy megéri trükközni vele, mert könnyen lehet, hogy csak ideig-óráig lesz megoldás, aztán ugyanúgy szívsz majd miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!