Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google driveról szerzői jogi...

Google driveról szerzői jogi követelés miatt törlés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akit csak a kérdés érdekel lentebb van. Akinek van ideje az előzményt is megírtam.

ELŐZMÉNY:

Az a helyzet, hogy van/volt egy 10 000+-os youtube csatornám, ahová történelmi videókat töltöttem fel. Ezekben saját felirat volt, saját vágás stb de illusztrációnak sorozatokat filmeket használtam a háttérbe és zenéket. Olyan sorozatokat amik amúgy felhasználhatóak a youtubeon, betartva a fair-use-t.

Az egyik videómat lelopta az egyik sorozat hivatalos oldala és sajátjaként feltöltötte, amit fair-use-ra hiavtkozva nem tehetne meg. Törölni éppen töröltetheti, de a fair -use miatt azt sem igazán lenne egyszerű, de az én szellemi tulajdonomat nem töltheté fel sajátjaként. De hogy jobb legyen a lelopás után jelentett enge, a videóimat meg mindent....A youtube ki se vizsgálta az egészet hanem engem bannolt és törölte néhány videóimat. Hiába vettem fel velük a kapcsolatot a válasz az h nem tudnak micsinálni mert bár igazam van, nem tudják törölni (WTF?????)

KÉRDÉS:

Lényeg, hogy szeretném most ezeket a videókat feltölteni drive-ra, ahonnan el tudnák érni a követőim. Arról szeretnék tehát érdeklődni, hogy a drive-ról mennyire könnyű tiltani nekik a videóimat ha megtalálnák? A google is ilyen gyökér módon vizsgálná ki, mint a YT vagy azért ott kevésbé hülyék?

2020. máj. 5. 16:37
 1/1 anonim válasza:
100%
Nem hinném, hogy a googlet érdekelné.
2020. máj. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!