Netflixre vagy HBO GO-ra éri meg jobban az előfizetés?
Netflix drágább, de több a funkció és a több a tartalom is. HBO mennyiségileg kevesebb, viszont olcsóbb is.
Szerintem a Netflix jobban megéri, én már mindkettőt kipróbáltam. De igazából az számít, neked mi fontosabb.
Netflixen több a tartalom, de arányában az HBO Go-hoz képest jóval, drasztikusan sokkal kevesebb a szinkron, és nemzetközi.
HBO Go-n kevesebb a tartalom, viszont szinte 100%-ban, csaknem mindenhez van magyar szinkron.
Annak érdekében pedig, hogy ne gyilkolják meg egymást, szépen leosztották egymás között a piacot, mint amolyan békés riválisok a nevető harmadikkal, az Amazon Prime-mal (ejtsd: Amazon Prájm) együtt.
Amelyik fennvan az HBO Go-n, az garantáltan nincs fenn se a Netflixen,se az Amazon Prime-on, amelyik fennvan a Netflixen, az garantáltan nincs fenn se a HBO Go-n, se az Amazon Prime-on, amelyik fennvan az Amazon Prime-on, az garantáltan nincs fenn se a Netflixen, se az HBO Go-n.
Így totálisan teljes mozipalettád csak akkor van/lesz/lehet, ha mindhármat előfizeted.
Nekem van állandó Netflixem ismerőstől, barterrel van állandó magyar HBO Go-m, és néha-néha, alkalmilag pár hétre hozzá tudok jutni Amazon Prime-hoz és amerikai, egyelőre csak az USÁ-ban működő, VPN-nel fogható HBO Max-hez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!