Érdemes a Netflixre előfizetni?
Amit az első válaszoló írt az nem igaz. A Netflix a legnagyobb streaming-szolgáltató (gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy ott van fent a legtöbb film).
De valóban sok az angol nyelvű tartalom.
Havi előfizetés van. Próbahónap. Nem vesztes semmit, ha előfizetsz, majd a következő hónap kezdete előtt lemondod, ha nem érdekes.
Ráadásul az alternatívák hasonlóan működnek. Könnyű változtatni az egészen.
Nézőpont kérdése, de én nem fizetnék elő, feleslegesnek tartom! Lehet hogy kezdenek kissé elavultnak tűnni, de a hordozókat (DVD, Blu Ray) csak egyszer kell megvenni, onnantól kezdve örökre a tiéd a film, és ha vigyázol a lemezre, óvatosan használod, akkor tényleg lehet örökéletű is! Jobb fajtákból a HD DVD jobb minőségbe van konvertálva, a Blu Ray meg már alapból FHD felbontású, de van belőle 4K is!
Vagy ha ezt már tényleg nagyon elavultnak tartod, akkor tölts le valahonnét külső "vinyóra", és úgy is örökre a tiéd! Én a felhőtárhelyekben nem bízom, havonta xy összeget meg nem vagyok hajlandó kifizetni csak azért, hogy filmet nézzek, ha van olcsóbb módja is!
#8 vagyok
Rosszul fogalmaztam. Ùgy értem a Netflix originals nagyrésze inkább tiniknek való viszont van pár tényleg nagyon jó alkotás is közte (meg vannak dokumentum filmek, rajzfilmek minden). Szòval minden korosztály talál magának valamit mind a Netflix originals mind a nem saját gyártásù filmek/sorozatok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!