27 evesen nem furcsa bulizni jarni?
27 eves ferfi vagyok. 14-20 eves koromban jartam bulizni budapesten clubokba. Fesztivalon, koncerten, hasonlo helyeken sosem jartam.
Most vege lett egy kapcsolatomnak. Elegge felrugta a terveimet, mar gyerekeket akartunk.
Nagyon offon van az eletem. Valahogy azt erzem ha csokkennek a jarvany miatti korlatozasok akkor jot tenne nekem ha elmennek parszor bulizni. Bulizos haverjaim mar nincsenek, egyebkent is egyedul szeretnek menni.
Fontos hogy nem csajozni mennek, sem kalandokat sem kapcsolatot nem akarok innen. Csak kicsit inni, szivni, tancolni, talan dumalni.
Ugy mint kamaszkent csak lightosabban.
Mindenkepp megprobalom, de lehet hogy nem tudok mar ugy ellazulni. Szetcsapott, nyilvanosan kefelo kamaszok kozt ugy ereznem magam mintha egy ovodaba pofatlankodnek be.
Hallottam arrol hogy van par hely ahova idosebbek jarnak de nem sokat tudok a dologrol. Azert elegans, feszengos elit barba sem szeretnek menni.
Inni szeretnek es szorakozni. Inget sem fogok, felvenni csak polot. Az Instat anno szerettem.
Ti mit gondoltok? Hova erdemes mennek?
Szerintetek mikor fog vegre elengedni a Cecil? XD
Szia. Egyáltalán nem furcsa. Mindenki akkor megy, amikor jól érzi. Anyám 48, de úgy szeret bulizni, hogy az nekem ciki lol.
Éld az életed, mert bele mész a 30-ba és jön a hátfájás meg ilyen szarok. Menj el fesztiválokra és csapd szét magad. Nehogy mindig mással foglalkozz, legyél egy kicsit önző is. :)
Légy az első a buliban, haverkodj fiatalabbakkal. Senki nem fogja nézni hány éves vagy csal azt, hogy bulizol. 🙂
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!