Furcsa tényleg hogy a csajom nélkül megyek bulizni ha ő nem jön? Vagy megyünk de nem ugyanoda?
Miért van a környezetem ezeken kiakadva? Mondván hát miféle kapcsolat ez?
Van olyan hogy nekem van kedvem bulizni a csajomnak nincs. Vagy épp lenne csak oda nem akar jönni ahova én. Hát semmi gond megyek egyedül. Ő meg marad otthon vagy megy ahova akar. lehetőség fel lett neki ajánlva nem élt vele így járt. Megyek egyedül. (persze sose megyek egyedül úgy értem megyek a haveri társasággal de nem vele)
Miért vannak ezek kiakadva?
Sőt fokozom.
Olyan is van hogy ő oda akar menni ahova én oda nem akarok, én meg máshova akarok ahova meg ő nem akar.
Hát megyünk mindketten. Csak ő oda én ide.
Mi ebben a furcsa?
Ezt sosem értettem én sem. Mi is így vagyunk, azért mert egy pár vagyunk, még járhatunk külön is bulizni, nem tudom mi ebben a kiakasztó.
27/n
És ugye jön az érv: elmegy nélküled bulizni honnan tudod hoyg nem csal meg???
LOL
egyrészt
Ha tényleg meg akar csalni ahhoz nem kell buli miért a buszmegállóban is megismerkedhet valakivel aztán megcsal
másrészt
ha a csajom csak azért nem csal meg mert pórázt kötök rá és a nyakába ligehek 0-24ben mint valami háremőr akkor az már rég rossz...
Akkor csaljon is meg.
Hát mi hat éve vagyunk együtt, én örülök neki, ha elmegy szórakozni nélkülem, addig xbox-on játszom pl. De van, hogy én megyek külön bulizni, barátnőimmel. Tőlünk is kérdezik, hogy "elengedted?", "nem félsz?", stb.
Sórognőm pl. tiszta idegbeteg, ha a férje nélküle megy el valahová, mert nem tudja magát elfoglalni. Nem érdekli semmi.
Egy ember, ha nem tudja magát elfoglalni, jól érezni egyedül, akkor ott baj van.
Az meg a másik, hogy sokszor nem buliban történik a megcsalás.
"Mert azt hiszik, hogy ő a barátnőd, pedig csak a csajod. "
Ez csak szemantikai vita. Csaj barátnő lehet neked nem uaz nekem igen.
És attól hogy a barátnőm (később akár feleségem is...) attól még nem akarok minden percet vele tölteni. Nme vagyunk öosszeláncolva.
Ő is egy szabad ember saját hobbival érdeklődési körrel és én is.
Ő pl eljár fallabdázni (sose megyek vele) én meg paintballozni (sose fog velem jönni)
Ez van.
Ettől még....
" mert nem tudja magát elfoglalni. Nem érdekli semmi.+"
Agyhalott.
Fú, ezt én sem értem. Nem értem, miért hiszi azt pár ember, hogy csak akkor lehet jó egy kapcsolat, ha a szabadidejükben a tagok 24/7 egymás seggében vannak, és mindig alkalmazkodni kell a másikhoz.
Rám is néznek páran a környezetemben az alábbiak miatt:
- van, hogy egyedül elmegyek moziba, mert szeretnék, párom meg rühelli a mozit, és nagyon ritkán van olyan film, amire elmenne
- nekem több színházbajárásra van igényem, mint neki, így egyedül is elmegyek
- munkahelyi kollégás bulikra, sörözésekre nem rángatom oda
- egyszer elmentem nélküle szilveszterezni... mondjuk az is egy elég érdekes sztori volt. Nekem ő azt mondta, hogy tanulnia kell, és nem fog ráérni találkozni. Engem meghívott egy olyan ismerősöm bulizni, aki nem ismerte a páromat, tehát nem közös barát. Igent mondtam. Szüleimtől meg anyóstól olyan nézéseket kaptam, hogy csak na... de az sem segített, hogy utána kiderült, hogy a kedves párom meggondolta magát, és inkább közösen csendben szilveszterezne velem, ezt megmondta anyósjelöltnek, csak nekem nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!