Melegnek nézhetnek, ha haverommal ketten megyünk 2 órás wellnessre?
Figyelt kérdés
Az intézményen belül ez olyan helyen van, ahol csak mi ketten lennénk. szauna, pezsgőfürdő, tusoló2015. okt. 14. 09:50
1/8 anonim válasza:
Ki nézne melegnek ha csak ketten lesztek? Meg ha látna is valaki, miért nézne melegnek? Ha egymást taperoljátok akkor biztosan, ha nem akkor meg nem. Nem csak párok járnak wellnessezni.
2/8 anonim válasza:
nem mind1? amugy a csajokat se nézik lezbinek
3/8 anonim válasza:
Én nem néznék ettől melegnek két pasit, bár tény, hogy ilyenre inkább a párjával megy az ember.
Viszont a 60-as apám is jár wellnessre a szintén 60 körüli barátjával és nem melegek. Bár lehet, hogy az idősebbet kevésbé nézik annak.
Viszont két 20-on éves pasi ismerősöm strandra is mentek nyáron ketten is, ha a barátnőik nem tartottak velük, gondolom őket se nézték ettől langyinak.
4/8 anonim válasza:
Én nem néznélek annak. Sok mindenkivel voltam már wellnessezni, nem csak a párommal, barátokkal, barátnőkkel, munkatársakkal. Szerintem hülyeség, hogy csak a párjával mehet valaki.
Egyébként ha csak ti ketten vagytok, akkor ki nézne melegnek? :)
5/8 anonim válasza:
És ha annak néznek, akkor mi van?
6/8 A kérdező kommentje:
A recepciós látna csak jó esetben.
2015. okt. 14. 10:39
8/8 anonim válasza:
és ne tapizzátok egymás seggét :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!