Szerintetek az furcsa lenne, ha bankett után pár jófej tanárral elmennénk bulizni?
Figyelt kérdés
Igazából, még azt se tudjuk, hogyan hívjuk el őket, szóval erre is várunk ötleteket! (mindegyik tanárral jó a kapcsolatunk, bármi laza szöveg jöhet)2013. dec. 13. 21:54
1/3 anonim válasza:
Megkérdezitek,van-e kedvük jönni.Nekem kicsit furcsa lenne,mondjuk a 60 éves matektanárnőmmel bulizni menni....
2/3 A kérdező kommentje:
nekunk nincs ilyen idos tanarunk:) 25-35 kozott van mind
2013. dec. 14. 19:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem az, az utolsó évben amúgy is lazul már a tanár-diák viszony, érettségi/bankett után pedig sok tanár "kéri", hogy akkor mostantól tegeződjetek. Bár én egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy a 30 éves rohadt jó fej matektanárnőmet a keresztnevén szólítsam, de hát ez én vagyok...
Úgy gondolom, hogy csak egyszerűen kérdezzetek rá, hogy lenne -e kedvük elmenni veletek bulizni. Úgyis lesz egy-kettő, aki belemegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!