Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen vicces részeg története...

Milyen vicces részeg történeteid vannak?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy pár koliban, pl hogy telehánytam egy másik srác szobáját, vagy annyira pusziszkodni akartam egy lánnyal, hogy nem engedtem lefeküdni amíg nem adott egyet az arcomra. A legdurvább az volt mikor bepakoltam hétfőre és néztem, hogy az összes szaktársam teljesen más terem felé indul, megkerdéztem valakitől, hogy miért oda megy, milyen óra lesz. És igazából kedd volt, én meg elkezdtem gondolkozni, hogy mi a fészkes fene történt, hogy kiesett egy egész nap a buli után, de sehogy nem tudtam visszaemlékezni.

De igazából még sok van, csak túl hosszú lenne a lista, ha mindent le kéne írni és inkább olvasnék másokról. Nem vagyok egyébként alkesz, idén egyáltalán nem ittam, akkoriban más idők jártak.

2021. ápr. 14. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Diszkóban kezdődött az este és házibuliban folytatódott, konyhakövön ébredtem reggel 7-kor, azt sem tudtam kinél vagyok igazából, gyorsan leléptem, kiderült hogy a város másik felén vagyok.
2021. ápr. 14. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy hányásos sztori is eszembejutott, de az inkább ciki volt. Be forralt boroztunk Karácsony tájékán Pesten vásárban, aztán felültünk az óriáskerékre. Borzalmas hányingerem lett hirtelen, és semmilyen zacsi nem volt nálam. Próbáltam visszatartani, de a táskámba csak nem hányhattam bele, így magam mellé szépen kiokádtam. A barátnőm szakadt a röhögéstől, bent ült még egy idősebb 30-as pár, soha senki nem nézett még rám olyan megvető szemekkel mint ők, a barátnőm továbbra is csak röhögött, én majd elsüllyedtem szégyenemben. Szerencsére kB fél perc és le is szálltunk, elrohantam, mert féltem, hogy balhé lesz. A barátnőm legalább 1 óráig nem bírt magával, de nekem annyira nem volt vicces.
2021. ápr. 14. 00:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Voltam erősen ittas (férfi) de nem vagyok büszke rá!

Ronda a részeg férfi, a nőket meg ne is említsük!

2022. júl. 31. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!