Vannak kedves/vicces történeteitek, amit szívesen elmesélnétek?
A környékünkön jár a "tollas" autó. Tudod, amelyik használt ágyneműt vásárol fel. Nyáron anyánál voltunk a 6 éves lányommal, a 4 éves unokaöccsével. Anya a lelkükre kötötte, ha jön az utcán az autó intsék le, mert van két párnája, ami biztos atkás, vigyék el. Egész délután résen voltak. Mikor jött ügyesen behívták a csávót. Tesóm 4 éves fia invitálta be, hogy:" Itt van mama két párnája, tessenek elvinni, tiszta vodka". Már akkor röhögőgörcsöt kaptam. A lányomnak meg mondta a hapsi, hogy milyen kis aranyos az öccse. Megérdezte a nevüket. A lányom megmondta a magáét. És az öcsédet hogy hívják? : -" Nem tudom."
Tudni kell, hogy sógom külföldi egy igencsak bonyolult vezetéknévvel. Az én diszfáziás lányom nem tudta kiejteni még vagy két évig.
Hát, néztek ránk furcsán. Én fuldokoltam a röhögéstől, anyám, a vodkás párnás, meg a bolond gyerekek. A pasi megköszönte és elhúzta a csíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!