Milyen vicces általános iskolai történeteitek vannak?
Sajnálom. Nekem is akad pár rossz emlékem általánossal kapcsolatba.
De amin még mindig nevetek, ha eszembe jut az ez:
Egyszer elbujtunk a tanári wc-be, mert kötelező kinti szünet volt, és nem volt kedvünk a hidegbe kimenni.
Egyszer csak jön az egyik tanár, beakar jönni a wc-re, de zárva volt, mert a reteszt bentről ráhúztuk. Ő meg mondta valakinek "Te ennek nyitva kéne lennie." XD
Mindenki kétségbe esve, rémülve néz, valaki suttog, hogy "most mi lesz?".
Gondoltam már rosszabb úgyse lesz, eltorzitott hangon kiszólok
-Foglalt.
Utána ez a párbeszéd zajlott le köztem és a tanár közt:
-Borika te vagy az?
-Igen!
-A gyerekek, megint lekapcsolták rád a villanyt?
-Igen.
-Mikor végzel? Itt megvárom.
-Ne! Gyere vissza 10perc múlva!
-Jól van.
Visszakapcsolta a villanyt, és kiment. Mellettem lévő emberek, mert már, nem tudták, hogy tartás vissza a nevetést. XD
Szakközépiskola 90 évek vége.
Tanár mondja a magáét, majd egy dörrenés recsegés, mire mindenki feleszmélt az álomból hogy mi is ez.
Az osztály közepén az egyik gyerek pirosló fejjel csak nyomja neki, a végén már félig fel kellett állnia, hogy a maradék fingja kiférjen.
20 perc volt az órából, a tanár azonnal kizavart mindenkit, még a folyosón a szünetben is ez a szag terjengett.
utána a gyerek át lett ültetve az ajtó mellé, ha baja van, azonnal kitudjon menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!