Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Végleg elvetette a sulykot?

Végleg elvetette a sulykot?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy beszélhet valaki így?

Nem sértett meg levéltitkot, hogy be olvasta a levelet?

2021. ápr. 4. 07:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyi írtam hogy előzmények ismeretében nem tud az ember objektív választ adni csak találgatni, de a csaj akkor is elkezdte manipulatívan téritgetni.

De én nem szeretem ettől függetlenül az általad linkelt vlogolót.

Vannak furcsa vlogolók. Gyk-n olvastam többnyire róluk itt.

Volt egy másik aki egy Németországba emigrált csajjal ismerkedett meg. Kiment ő is Németországba, és neki nem jött be a dolog, és aztán elkezdte zaklatni, hogy beszéljen vele. Mindenféle dolgot, ürügyet kitalált csak hogy találkozzanak. Megfigyelte az online jelenlétét a csajnak a közösségi oldalakon, kielemezte, hogy mikor hol volt és leírta a saját érzéseit mellékelve.

Ezt egy youtube videoban láttam.

Aztán kiderült hogy ma már vloger, streamer, és kb. 1 mp-et tudtam nézni. Van ahol olyan a szókincse hogy ajaj, és volt hogy a földön fekve hisztizet és stb. Melesleg IT szakmában dolgozik, és ilyenkor fogalmazódik meg bennem, hogy szégyen a szakmabeliekre nézve hogy ilyen képet közvetít a köztudatba, mert az átlag ember el sem jut a tényleg értelmes szakmabeli youtuber-ig ha először őt látja szerintem.

Van ennek is közönsége, de őszintén necces, hogy ilyenre van igény az embereknél.

2021. ápr. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!