Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Végleg elvetette a sulykot?

Végleg elvetette a sulykot?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy beszélhet valaki így?

Nem sértett meg levéltitkot, hogy be olvasta a levelet?

2021. ápr. 4. 07:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azértse nézem meg. Ne itt akard növelni a nézettséget.
2021. ápr. 4. 07:57
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Helyes is. Ő vállalja az arcát, joga van beolvasni mindent, amit kap. Egy név semmit nem jelent. Majd ha város, utca, házszámot, email címet kiad, akkor lehet személyiségi jogokról pofázni. Aki meg konkrétan ismeri Koncz Beát, az azért ismer rá a levél alapján, mert ismeri a stílusát, véleményét.
2021. ápr. 4. 07:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Ott az e-mail címe.....
2021. ápr. 4. 08:01
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Interneten nincs olyan, hogy levéltitok.
2021. ápr. 4. 08:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Van interneten is levéltitok. Hibázott a youtuber! Ateistaként írom!

Én nem kedvelem a pasit, de nem is támadom le, meg nem írkálok neki.

Amúgy ha egy bölcs youtuber, akkor maximum ha mindenáron válaszolni akar a levélre, akkor jelzi, hogy mindenkinek magánügye miben hisz, nem tudom az előzmény videót engem nem érdekel ez a youtuber.

Én nem is reagáltam volna a levélre.

Lilly Sign ezt frappánsan oldotta meg a paródiájában, de mindegy is. :D

2021. ápr. 4. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Abban hibázott, hogy névvel és belinkelt képpel olvasta be, és nem anonim módon. Bár szerintem diplomatikusabb lett volna csak elmesélnie a saját szavaival, hogy hogyan bántják. Ha zaklatta volna a csaj, akkor ezt meghagyhatta volna a bíróságra, hogy ott olvassák el bizonyítékként.

Saját magát meg kell védenie, de ebben hibázott, hogy névvel és email címel belinkelt print screen képpel.

5-ös vagyok.

2021. ápr. 4. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:

De mint írtam nem ismerem az előzményeket, az előzmény videót ami nem tetszett a levél írónak.

Az hogy kritikát ír valaki és intelligensen és értelmesen teszi, azzal jelzi, hogy nem leszekálni akarja abból amit csinál, hanem pl. jelezni, hogy jó ötlet hogy ezzel foglalkozik, de bizonyos dolgokat nem kéne erőltetni. De az hogy valaki letámadja, és elkezdi térítgetni, na az csúnya dolog.

Mindenesetre értelmes fiatalok nem fognak ettől a youtubertől sport tevékenységet tanulni, aki azzal kezdi a sportot hogy mindkét bokáját tönkre vágta bemelegítés nélküli sportolástól a sportpályán.

Szerintem inkább ebben kellett volna tanácsot adni neki. Én belinkeltem volna neki egy bemelegítő gyakorlat sort ezután a videó után, és semmi mást. De mint írtam én ha egy gyk-s nem ajánlja nekem akkor nem is ismertem volna ezt a fazont, de a gyk-snak is megmondtam, hogy köszönöm szépen de engem nem érdekel.

Az hogy hirtelen lett valakinek munkája, és meggyógyult az első sorban akarat kérdése és utána a környezet kérdése is és a szerencse kérdése is. Tipikus manipulatív levél amúgy.

2021. ápr. 4. 09:18
 8/11 anonim ***** válasza:

A saját kommentelőinek adott válaszai leptek meg engem. Én magam nem szóltam hozzá, csak a többiek kommentjeit olvastam. Néhány kommentelő egész higgadt hangon felvetette, amit Te.

Többnyire többé-kevésbé normális válaszokat adott, de egy-két esetben elkezdi támadni a kommentelő személyét. Ez feltűnt azért nekem. Miért olyan nagy vaszisztdasz, hogy egy kommentelő megemlítette az ,,illem'' szót? Semmi rosszat nem mondott vele, mégcsak nem is volt kategorikus a kommentje, csak afféle hangosan gondolkodás. Erre majdhogynem fenyegetni kezdte őt a vlogger.

Szerintem ő is csak egy gyenge ember. Azért ez innen kezdve sokat vesztett a hiteléből. Gyenge emberek szoktak így egymásnak esni, mert többnyire fölismerik egymásban egymás tükörképét, ami persze nem tudatosul bennük, és fenyegetni érzik magukat a másik gyengesége által, mert ugyanaz bennük is megvan. A Bea levele csak egy átlagos szokásos levél, annyira nem veszélyes.

A tartalmi lényeget persze jól mondja a vlogger: a ,,mozdulatlan mozgató'' az valóban egy ókori érv, és szerintem is eléggé elavult: az ókori emberek még nem voltak képesek elképzelni a végtelen és elenyésző mennyiségeket (analízis), és azt sem tudták, hogy az igazi természet megmagyarázáshoz majd olyan, a hétköznapi ,,józan'' paraszti ész számára látszólag ellentmondó fogalmakat kell bevezetni, mint pl. kvantummechanika látszólagos logikai ellentmondásai, amelyek pedig matematikailag korrrektek és kisérletileg is meg lettek erősítve.

Egészében véve az ókorban még nem értették, hogy a természet nem a hétköznapi ember egyszerű mindennapos logikája szerint működik. A hétköznapi logika az, ami a földre leereszkedett majom fejében kialakult a túlélés érdekében az elmúlt kétmillió év alatt. A ,,józan paraszti ész'' a szokásos mérettartományokban praktikus dolog, de nem a teljes igazság, ezért a tudomány joggal használ olyan fogalmakat, amelyek elsőre nem tűnnek szemléletesnek a hétköznapi ember számára.

Szóval a szokásos istenérvek többnyire szerintem sem érnek túl sokat, a fizika, kémia, biológia fejlődése során már kiderült a természetről, hogy bonyolultabb ennél, hogy ennek mentén lehessen Isten létét bizonyítani.

Szóval miközben a vlogger mond fontos dolgokat, de viszont a kommentelőivel való személyeskedés valahogy számomra is kontraproduktívnak tűnt. Most valakinek tilos hangosan gondolkodni egy kommentfolyamban? A vloggert nem igazán támadta ott senki.

Egyszóval annyira én már nem tudom elhinni, hogy a ,,kitett'' lány ,,megérdemelte'' volna a dolgot. Ha a saját komemntelővel sem képes fenntartani a fonalat dührohamok nélkül, akkor az sem biztos, hogy a lány levelét képes volt teljesen jól kezelni.

2021. ápr. 4. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
UPDATE: Azthiszem tévedtem, ahogy olvasom, már korábbról is ismerték egymást a kommentelővel. Akkor lehet, hogy tévedés amit az előbb írtam a vloggerről. Mindenesetre elnézést kérek a körültetkintés hiányáért!
2021. ápr. 4. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:
UDATE2: Ettől függetlenül persze a levél kitétele továbrra sem tetszik nekem.
2021. ápr. 4. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!