Mit kezdjek ennyi szabadidővel?
Bp-n vagyok egyetemista, és úgy sikeredett most az órarendem, hogy lesz egy csomó lyukasórám...
hétfőn fél 12-ig vagyok a suliban, utána német tanfolyamra fogok járni (elvileg), ami úgy 4-5 körül fog kezdődni...
kedden szintén fél 12-ig tart egy órám, utána 15:20-tól van még egy a suliban.
szerdán fél 1-től érek rá szintén 4-5-ig a német miatt
csütörtökön negyed 2-től negyed 5-ig van lyukasom:S
pénteken fél 10-től 3/4 12-ig "malmozok" de a pénteki órákra lehet, hogy nem kell bejárnom.
lenne valakinek ötlete, hogy mit csináljak minden nap a lyukasórákban?
gondoltam valami sportra, vagy kézműves foglalkozásra, de konkrét ötletem nincs:S
hazamenni nem tudok, mert vidékről járok be.
valami nem túl megterhelő program kellene, mert így kb minden nap 8-9 körül fogok hazaérni, és 5-6-kor kelek reggel:S naponta majdnem 4 órát utazok:S
légyszi segítsetek!
Részmunkaidős asszisztens vagyok egy kis cégnél (annyira kicsi, hogy szerintem teljes munkaidőben nem is tudna eltartani). Egyébként 3-4 óra nem kevés, ha belegondolsz, már egy fél műszak. Diákszövetkezetekben vannak így munkák, hogy azt köti ki a munkáltató, hogy minimum heti 2 nap 4 órát dolgozz például.
Tanfolyamot meg szerintem pont fordítva keress, ne úgy, hogy van-e gyöngyfűző (vagy bármilyen) tanfolyam egy adott időpontban, hanem inkább azt nézd, hogy mik vannak abban az adott időpontban, hátha megtetszik valami. A falmászást pont azért írtam, mert az nem időhöz kötött. Bár oda nem hátrány, ha partnerrel mész. Interneten és azon kívül is nézz körül szerintem művelődési házakban, könyvtárakban, stb. a környező kerületekben, biztos találsz valami jót :)
találtam most egy jót [link]
elvileg bármikor lehet menni nap közben. az a 3-4 óra "szabadidőm" inkább lyukasórának mondanám, úgy számolom, hogy egyik óra végétől, a másik kezdetéig, szóval utazással együtt annyi. (a sulim óbudán van, németezni meg majd a blahánál fogok) lehet bevállalok valami szórólapozást:D út közben elosztogatok pár darabot:D
de inkább úszni fogok járni és kondizni (barátommal tudok majd menni általában) meg persze tetszik ez a kerámiafestős dolog is, jó lenne így ajándékokat csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!