Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ennyi szabadidővel?

Mit kezdjek ennyi szabadidővel?

Figyelt kérdés

Bp-n vagyok egyetemista, és úgy sikeredett most az órarendem, hogy lesz egy csomó lyukasórám...

hétfőn fél 12-ig vagyok a suliban, utána német tanfolyamra fogok járni (elvileg), ami úgy 4-5 körül fog kezdődni...

kedden szintén fél 12-ig tart egy órám, utána 15:20-tól van még egy a suliban.

szerdán fél 1-től érek rá szintén 4-5-ig a német miatt

csütörtökön negyed 2-től negyed 5-ig van lyukasom:S

pénteken fél 10-től 3/4 12-ig "malmozok" de a pénteki órákra lehet, hogy nem kell bejárnom.

lenne valakinek ötlete, hogy mit csináljak minden nap a lyukasórákban?

gondoltam valami sportra, vagy kézműves foglalkozásra, de konkrét ötletem nincs:S

hazamenni nem tudok, mert vidékről járok be.

valami nem túl megterhelő program kellene, mert így kb minden nap 8-9 körül fogok hazaérni, és 5-6-kor kelek reggel:S naponta majdnem 4 órát utazok:S

légyszi segítsetek!

2010. aug. 17. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

van ötletem a kézműves foglalkozásra: verd a farkad 2kézzel.

na a viccet férretéve menj el sörözni a haverokkal keress csajokat még akkor is ha van bnőd :D

2010. aug. 17. 15:52
 2/12 anonim válasza:
Kötögess
2010. aug. 17. 15:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Pl. ülj be a könyvtárba és addig is tanulj, egy órát elvesz az is, ha rendesen jársz ebédelni, esetleg a társaiddal beszélgetsz vagy megisztok egy sört. Végszükség esetére meg legyen nálad egy könyv, amit akárhol olvashatsz.
2010. aug. 17. 15:59
 4/12 A kérdező kommentje:

lány vagyok.....

és képzeld, az, hogy a haverokkal vagy a barátommal legyek, nekem is eszembe jutott, de nekik tök más az órarendjük, szóval nem érnek rá akkor, amikor kellene....

2010. aug. 17. 16:07
 5/12 A kérdező kommentje:

olvasgatásra gondoltam én is, de a buszon szinte mindig olvasok, így egy könyv úgy 2-3 napig tart nekem.

valami tartalmasabb program kellene, amivel érek is valamit.... nézegettem tanfolyamokat, de semmi sincs abban az időszakban, amikor a lyukasóráim vannak:S

2010. aug. 17. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nem tudom, mi lehetne tartalmasabb annál, minthogy év közben tanulsz és nem a vizsgáid előtt kapkodva szedsz össze egy kettesnyi anyagot... de te tudod. Viszel laptopot és megírod a dolgozatokat, beadandókat. Olvasni sosem lehet eleget.

Másrészről ha nekem két óra lenne a bejárás naponta, akkor bizony fognám magam és beköltöznék az egyetem mellé és megoldódna ez a probléma. Esetleg vállalnék munkát napi pár órában, így anyagilag se lenne a dolognak akadálya.

2010. aug. 17. 20:48
 7/12 A kérdező kommentje:

ez így egyszerűen hangzik, hogy költözzek fel, dolgozzak pár órát stb, de azért ez nem megoldható, ha gyakorlatiasan nézem. szüleim nem tudnának túlzottan támogatni, ahhoz, meg hogy fent tartsak egy lakást, nem elég pár óra munka egy héten (főleg diákmunka, pedig így nekem csak az jönne össze)

szóval nem nyavajgok, csak racionálisan nézem a dolgot.

a lyukasórai tanulás meg persze benne van a dologban, ha zh-t írok, vagy beadandót kell csinálni, de azért reggel 8-tól este 5-6ig nem lehet folyamatosan suliban lenni, tanulni.... ezért gondoltam valami olyanra, ami kikapcsolja kicsit az agyamat. (valami sport, kézműves dolog) de keresgéltem neten jógatanfolyamot, és pont abban az időszakban, amikor nekem jó lenne (kb déltől 3-ig) sehol sincs óra...

szóval egyszerű elhatározni, hogy na, majd lyukasórában jógázok, vagy eljárok gyöngyöt fűzni, de ha nincs megfelelő időpont, akkor cseszhetem:S

2010. aug. 17. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát jó, ha így gondolod... én speciel lyukasóráimban meg délután dolgozom és ebből, valamint ösztöndíjból tartom fenn magam, a szüleim csak néha, ha megszorulok, segítenek ki 10-20 ezer forinttal, egy félévben általában 1-2 alkalommal van ilyen, ha pl sokat vagyok beteg.

Esetleg azt tudom javasolni, hogy ne ragaszkodj mereven a jógához és a gyöngyfűzéshez, rengeteg más dolgot is lehet tanulni, szánj rá pár napot, az is lehet, hogy olyan hobbit sikerül így találnod, amiről eddig még nem is hallottál... például falmászás? az nincs időhöz kötve.

2010. aug. 17. 23:16
 9/12 A kérdező kommentje:

a jógát tényleg szeretném csinálni, de a gyöngyfűzés csak példa volt. elárulod esetleg, hogy te mit, hol dolgozol? nem idegenkedek a munkától, csak a napi kb 3-4 óra szabadidővel nem hiszem, hogy kellek valahova:S

a falmászás jó ötlet, még nem próbáltam :)

de lehet, hogy úszni megyek vagy kondizni, de keresgélek még valami "gyöngyfűzésszerűt":D

2010. aug. 18. 09:42
 10/12 anonim válasza:
szerintem addig menj el egy fedett uszodaba(vagy strandra) es nyomj par hosszt az tutira kikapcsolja agyadat sot meg az uszas jo es nem faraszto sport(nyar felé jól is esik)
2010. aug. 18. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!