Tudt*k nekem írni youtube csatorna neveket?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék indítani egy youtube csatornát amin hasonló dolgokkal foglalkoznék mint paul street. Tudnátok ehhez nekem neveket írni?2021. febr. 7. 09:56
11/16 anonim válasza:
Huuu, akkor viszont engem érdekelne a csatornád kedves kérdező :D
(5-ös voltam)
12/16 anonim válasza:
Na várjá-várjá! Az előbb még (a kérdésben) a kommersz, ócska, hatásvadász paul street-et emlegetted, hogy olyasmit akarsz. Most meg kémia-bioszra vakítasz! Na hagyjuk. Egy újabb tucattini próbálkozik!
13/16 A kérdező kommentje:
A paul streetből azokat értettem amikben rendkívüli fejlődési rendellenességek voltak. Azoknak akarom a biológia hátteret elmagyarázni
2021. febr. 10. 11:51
14/16 anonim válasza:
Ha kémia, biológiát akarsz, akkor miért nem olyat választasz?
Mondjuk peroxida, RNS kapitány, Miss Ag (vagy bármilyen más vegyjel), ilyesmi... mondjuk ezekért már jogdíjat kérek, hiszen ezeket én találtam ki.
16/16 anonim válasza:
A 4.hozzaszolo nevét válaszd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!