Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudt*k nekem írni youtube...

Tudt*k nekem írni youtube csatorna neveket?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék indítani egy youtube csatornát amin hasonló dolgokkal foglalkoznék mint paul street. Tudnátok ehhez nekem neveket írni?
2021. febr. 7. 09:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Huuu, akkor viszont engem érdekelne a csatornád kedves kérdező :D

(5-ös voltam)

2021. febr. 10. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Na várjá-várjá! Az előbb még (a kérdésben) a kommersz, ócska, hatásvadász paul street-et emlegetted, hogy olyasmit akarsz. Most meg kémia-bioszra vakítasz! Na hagyjuk. Egy újabb tucattini próbálkozik!
2021. febr. 10. 11:49
 13/16 A kérdező kommentje:
A paul streetből azokat értettem amikben rendkívüli fejlődési rendellenességek voltak. Azoknak akarom a biológia hátteret elmagyarázni
2021. febr. 10. 11:51
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha kémia, biológiát akarsz, akkor miért nem olyat választasz?

Mondjuk peroxida, RNS kapitány, Miss Ag (vagy bármilyen más vegyjel), ilyesmi... mondjuk ezekért már jogdíjat kérek, hiszen ezeket én találtam ki.

2021. febr. 10. 12:00
 15/16 anonim ***** válasza:

AshMole

AcidMole

2021. febr. 10. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
A 4.hozzaszolo nevét válaszd!
2021. febr. 10. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!