Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudt*k nekem írni youtube...

Tudt*k nekem írni youtube csatorna neveket?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék indítani egy youtube csatornát amin hasonló dolgokkal foglalkoznék mint paul street. Tudnátok ehhez nekem neveket írni?
2021. febr. 7. 09:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha a nevedhez sincs elég ötleted, akkor a videókat is a nézősid tegyék össze?
2021. febr. 7. 10:02
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
KlikkbéjtMester25151562624143
2021. febr. 7. 10:03
 3/16 A kérdező kommentje:
#1 a névadásokban soha nem voltam jó. A videóra rengeteg ötletem van. De a névre egy sincs. Ha segít 16/l a nevem Szonja
2021. febr. 7. 10:05
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
mégegybénajutubcsatorna2021
2021. febr. 7. 10:06
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

Konkrétanavilágösszesszóésbetűöszetételétválaszthatnámdeerresemvagyokképes2004

Egyébként egy csomó módja van annak, hogy nevet találj ki.

-Lehet csak valami jól hangzó szó és betű összetétel, pl Unfield is úgy találta ki a nevét, hogy a neki tetsző szavak kezdőbetüit egymás mellé rakta.

-Lehet, tényleges jelentése, pl a VR-nál

-Lehet ismert és jól hangzó szavak összerakása, pl:JustVidman

-Lehet anagramma

-Lehet a saját neved

Annyi és annyi mód és lehetőséged van, hogy nevet találj ki, ne random enberektől kérj már segítséget pls, nem bántásból, de minimum szánalmasnak tünik így youtube csatornát kezdeni. (Ha úgy érzed, hogy a válaszom nem volt hasznos, szived joga lepontozni, segíteni akartam)

2021. febr. 7. 10:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Rendes válaszokat kértem! Nem trágárságokat! Aki nem tud normális választ adni az ne is válaszoljon! Köszönöm
2021. febr. 10. 08:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Iskola és majd egyetem mellett HOBBINAK szeretném! Mert sokszor unatkozok gondoltam ez egy jó időtöltés lenne. De látom hogy az emberekből már minden jószándék elfogott! És ha már videókat akarok csinálni akkor biztos médiar*banc és ingyenélő akarok lenni. El árulom hogy orvos szeretnék lenni nem ingyenélő. De szégyen hogy manapság már csak rágalmazni tudtok valakit.
2021. febr. 10. 08:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy média r!banc, DE, mi az már, hogy nevet sem tudsz magadnak kitalálni? Ennyire nincs kreativitásod? Ezért bántanak, nem azért mert youtubozni szeretnél (aki ezért bánt annak 0 százalékos a válasza is).

*5-ös voltam*

2021. febr. 10. 09:26
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
És mi lesz a téma? Pucsítás? Sminkelés? Mint a mai tizenéveseknél? Vagy mi? Könnyű pénz kéne mi?
2021. febr. 10. 09:35
 10/16 A kérdező kommentje:
A téma kémiai és biológiai dolgok elmagyarázása lenne
2021. febr. 10. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!