Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Code Geass R2 c. anime...

A Code Geass R2 c. anime végén Lelouch meghalt?!?!

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 16:55
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Jézusom de hülyék vagytok, Leluch él csak van pár vak aki nem bírja elfogadni, egyértelmű bizonyítékok vannak rá, csak a készítő is látta, hogy mennyi barom van aki abban leli örömét ha látja meghalni a szereplőket ezért kivágták a végét. Ennyi töertént. Azt mondjátok, hogy szép, hogy meghalt meg minden, hát lehet de ez KICSIT SEM az ő stílusa. Valószínű, hogy már mindent eltervezett CCvel + megígérte neki, hogy nem hagyja magára. Már mondtam, annak nem lenne értelme ha meghalt volna, mert az felesleges lenne. Ő nem akar meghalni mint egyesek. Ez így logikus, avnnak rá bizonyítékok, + az EREDETI verzióban is benne van, hiába akarják az alkotók utólag megváltoztatni a storyt, már megvan és amúgy is: Ez így jó ahogy van. Viszont sajnos R3 nem lesz pont ezért is tették meg ilyen kétesre a végét. ÉÉéés vita vége.
2014. máj. 30. 19:40
 22/27 anonim válasza:
52%
http://www.youtube.com/watch?v=gNhyzoq4mxo a videó eleje az amit szerintem mindenki látott, a 45 másodperc-töl pedig az eredeti japán verzió :D
2014. júl. 22. 20:57
 23/27 anonim ***** válasza:

legutolsóhoz:

Két elképzelés van erről a "bizonyítékról":

- kamu/fake az egész

- nem kamu, csak akkora baromság volt, hogy inkább törölték. Valószínüleg több változatot is ötleteltek a végére mielőtt befejezték volna. Esetleg blue-ray verziós választható lezárás?

Az első a valószínűbb. "Hivatalos" álláspont szerint fake és az író szerint elhalálozott Lulu. EZ van. Viszont szándékosan picit félreérthetőbben/homályosabban zárták a végét (szerintem nem az, de hagytak benne belemagyarázható részeket), hogy az ilyen "csak végződjön jól" mániás nézők is tudjanak valami utolsó szalmaszálként kapaszkodni a hitükbe, hogy úgy végződik ahogy szerették volna.

Itt van az állítólagos forrás interjú fordítása:

[link]

Innen vették elvileg és fordították:

"Japanese magazine Continue (vol 42, Oct 2008)"

Mivel japánul én se tudok, így én sem igazán tudom megállapítani, hogy "pontos-e" a forítás.

2014. júl. 23. 10:22
 24/27 anonim válasza:
ÉL... -.-
2015. jún. 7. 21:26
 25/27 anonim ***** válasza:

Él!!!!! Aki nem hisz nekem nézze meg 42:30-tól a videót !

[link]

2015. aug. 18. 18:36
 26/27 anonim válasza:

Akkor befejezem amit az előttem lévők elkezdtek.

(Azért most mert most néztem meg végig)

Ez egy olyan tipikus mű amely "folytatható" kategóriában akartak hagyni, hogy ha közönség igényli lehessen folytatni.

Persze bárki gondolhat bármit mert nincs egyértelmű bizonyíték hogy mi lett a vége.(ezt csak az író tudja :) ).

ÉN VÉLEMÉNYEM szerint lehet hogy élt mert hagytak benne elég sok kisebb utalást hogy életben akarják hagyni és hogy él a fő hős. De aki azt mondja hogy halott az se téved mert az mond amit lát.

de azt mondom hogy ne ezen keljen összeveszni.

Bár írják neten hogy van harmadik évadja de szerintem egy ova-nak jóban megfelel mint folytatásnak.

2016. máj. 23. 22:15
 27/27 anonim válasza:

Tudom, hogy már 2020 van,de azért én is írnék egy választ!

A tényállás a neten most bizonytalan, de lehet lesz harmadik évad, vagy még folytatják a filmet. Az tény, hogy Lelouch meghalt a második évadban (egyszer meghalt, utána pedig használta a kódot, itt lehet filózni)

Én abban reménykedem, hogy lesz harmadik évad,vagy legalább egy film, mert szerintem azok a rajngók nagyon megérdemelnék, akik már nagyon régen szeretnének neki folytatást! Vagy az alternatív változatát folytatják majd, vagy folytatják Lelouch nélkül, de szerintem folytatják! Remélem a mi Lelouchunk túl élte és majd visszajön látogatóba az anime folytatásában! Ennyi lett volna az én véleményem erről!

2020. júl. 4. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!