Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Code Geass R2 c. anime...

A Code Geass R2 c. anime végén Lelouch meghalt?!?!

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 16:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Meg a 8/10-es választ kiegészítve, amikor Charles hozzáért Lelouchhoz, és Suzaku leakarta róla szedni, de Lelouch azt mondta, hogy adja, akkor azt biztos azért mondta, hogy áttudja venni a codeját.
2013. júl. 14. 22:38
 12/27 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy az anime végén a befejezés nem az igazi volt, az EREDETI JAPÁN BEFEJEZÉSBEN, amikor C.C. pofázik, hogy a "Királyok ereje magányossá teszi az embereket. Azt hiszem ez mégsem volt teljesen igaz. Ugye Lelouch?" Azután mutatják a szekeret vezető arcát, és Lelouch az. Aki nem hinne nekem az nézze meg ezt a videót http://www.youtube.com/watch?v=gNhyzoq4mxo
2013. júl. 14. 22:49
 13/27 anonim ***** válasza:
A manga és anime írója/rajzolója azt nyilatkozta, hogy meghalt lulu, szóval elhunyt. A videó meg szerintem valami fake lehet. Elég háromszög az álla a karakternek, de ennyire azér nem. Meg nem is mozgó kép, csak bevágtak egy kockát. esetleg valami japán DVD verzióhoz olcsó alternatív ending? Vagy ha tényleg belenyomták először, akkor az író beleszólt, hogy nem kéne. Így hagytak kis kétséget és esélyt a Lelouch rajongknak és a történetet se sceszték el. :)
2013. júl. 15. 07:50
 14/27 anonim ***** válasza:
Ez hol álló kép? Megmozdítja benne a fejét...
2013. júl. 15. 13:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Az az ending igaz, nem fake, csak az írók kivették az animéből, hogy a nézők döntsék el, hogy meghalt-e vagy nem, de az igazi befejezés az ez.
2013. júl. 15. 13:20
 16/27 anonim ***** válasza:
Amúgy, amikor Lulu megöli Charles, akkor Charles ugye azzal a kezével fogja meg Lulu nyakát, amin a Code jelzés van, szóval Lulu így lopta el tőle a Codeját.
2013. júl. 16. 16:30
 17/27 anonim ***** válasza:

Ja. Nem állókép. 2 képkocka. :)

Nincs benne a kiadott animéban, így nem is létezik. Ha volt is ilyen ötlet, akkor jó is hogy valami értelmes ember beleszólt és kivette. Nem a döntés miatt, hanem azért, mert egy elég jól összeszedett és határozottan kiemelkedő animét teljesen elaljasított volna. Ez így Gagyi lenne. olyasmi, mintha a Keresztapa utolsó 1-2 percének "rendezését" Uwe Boll-ra bíznák. Tegyen belátása szerint! :)

Hasonlót ugyanattól az írótól épp láthattunk a Guilty Crown végén. Nem vált a javára. A fő(bb) szereplő túléli, de nyomi lesz. Ne kérdezzétek mitől vakul meg, mer' az csak úgy jött. Ugyanaz az író, de történetileg veszett nagy katyvasz. Indítékok, jellemek sokkal rosszabbul lettek megírva. De legalább sokat átvett a Code Geassból és jobban néz ki. A Guilty Crown-ban ez belefért, mert már annyira el lett cseszve, de a Code Geassben nagyon kirívó lenne.

Kb olyan lenne, hogy felvezetik a főszereplő jellemét, az indítékokat, a csata előkészületeit... Aztán a főhős megcsúszik a fürdőszobában a fő csata előtti nap és kitöri a nyakát estében. The End

2013. júl. 17. 09:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjátok már el, Lulu él, több bizonyíték is van rá, csak a többség túl hülye ahhoz, hogy észrevegye azokat.
2013. júl. 23. 01:55
 19/27 anonim ***** válasza:

Utolsónak: páran túl hülyék ahhoz, hogy elfogadják, hogy ennek semmi érztelme nem lenne. Lehet volt ilyen terv is, de jó érzéssel kivágták belőle, mert telibeszarta volna az egész történetet. Bizonyíték amúgy sincs, csak erőszakos belemagyarázások. Ami viszont tény:

- elég szépen lebökték Lulut és ezt gyors segítség nélkül ez meglehetősen problémás túlélni. Gyors segítség meg nem érkezhet amikor eg yrakat lázadó elözönli a területet. Ha nem is akadályozzák meg, hogy elvigyék a "császár" testét akkor se jut érdemben orvos keze alá

- A testvére mikor megérintette átlátta az egész addigi tervét és tetteit Lelouch-nak. Nem egy nagy szinésznő hajlamú karakter. Ha csak kamuhalálnak tervezik, akkor egyrészt rájött volna, másrészt akkor nem vágta volna le a nagyrinyát a tesója halálakor.

- ha túléli, akkor ezt kb lehetetlen lett volna eltitkolni. olyan meg tuti lett volna, aki nem bocsátotta volna meg neki az eddigieket és szépen elterjedne a híre a kamunak. Úgy omlana össze az egész terv, mint a kártyavár

Mi lenne a "bizonyíték"? A feltételezés, hogy fojtogatás közben nyakkal együtt átvette apucitól a code-ot is? Ugyan már. Épp a halhatatlan apuci code--dal együtt épp feloldódás alatt volt. Nem volt ott semmi átvétel :)

2013. júl. 24. 10:13
 20/27 anonim válasza:
Én sírtam a végén Lulu fan vagyok de szerintem az a tökéletes befejezés ha meghal főleg azért is mert emiatt a halál miatt csodálom szerintem ez az anime maga a tökély
2013. dec. 7. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!