Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tolvajok Hajnala Wattpad...

Tolvajok Hajnala Wattpad könyv milyen?

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek a Tolvajok Hajnaláról (wattpad)? Mert ajánlották nekem, de most rémlett fel, hogy azt mintha a nővérem olvasta volna, csak 2 fejezet után unalmasnak titulálta. Szóval kíváncsi vagyok rá, hogy akik olvaták, milyen véleményen állnak!

#olvasás #ajánlott #WP #Wattpad #Tolvajok hajnala
2021. jan. 21. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is abba hagytam, mert unalmasnak találtam. Sorry 😔
2021. jan. 21. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Nem az enyém a könyv, úgyhogy nem kell bocsánatot kérni. Köszönöm a választ!
2021. jan. 21. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Beleolvastam. Én őszintén szólva nem túlzottan vagyok oda a fantasy műfajért, szóval azt hiszem egy kezdeti nehézséggel álltam neki. De azt kell, hogy mondjam kellemeset csalódtam. Nem hinném, hogy tovább olvasnám, de wattpades műhöz képest nem vészes. Az egyetlen problémám, hogy a fejezetek csak kb. ezer szavasak, de végülis ez csak a wattpad. Szóval szerintem nyugodtan kezdj neki, ha szereted a fantasyt, attól még hogy másnak nem, neked tetszhet!
2021. jan. 21. 23:49
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm a választ! Csak azért kérdezek, mert a nővérem is ugyanazokat a könyveket olvasta és szerette, amiket én is, de ő nagyon elítélte ezt. Viszont, végül is megpróbálhatom.
2021. jan. 22. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!