Wattpados könyvet keresnék, ti tudtok ilyet?
Ellenséges oldalakon
Tolvajok hajnala
Pengék tánca (Ez az egy fanfiction)
Az ellenséges oldalakat olvastam már. Nos, nem annyira tetszett, szóval... A fanfictionokat meg nem igazán szeretem. A tolvajok hajnalát pedig mindjárt megnézem.
Köszi a válaszod!
Caerleon labirintusa
Egy kicsit thriller, sci-fi és természetfeletti. Egy lányról szól, aki megpróbál túlélni egy veszélyes labirintust.
Bagolyvilág
Fantasy és akció. Avis Carter amnéziából épül fel, és eközben egy különleges világra lel, ahol csatlakozik a háborúhoz, mint régi katona.
Cressy Lee
Fantasy és akció. Cressy Lee falujában furcsaságok történnek, amik bebizonyítják a falu veszélyes legendáit, amiknek Cressy egyből a nyomukba ered.
Gorinchemi Ereklyék
Fantasy és akció. 4 lány 4 létfontosságú ereklyével bújkál Gorinchemben, miközben a démonok loholnak utánuk.
Ősboszorkányok
Fantasy, akció és kicsit romantikus (de nem nyálas). Emíliát, az alakváltó fiatal, felnőttkor előtt álló lányt és barátait meglátogatja egy kegyetlen boszorka, miközben Emíliát férjhez próbálja adni az apja.
Egy 24 éves amnéziás lányról szól, aki egy faji konfliktus közepén keresi a helyét és a múltját. Science-fantasy, foyltatásos:
Chloé és Matteo
Kezdetben egy tök egyszerű, tipikus tinisztorinak tűnik, de ha eljutsz a negyedik fejezet környékére...én nagyon meglepődtem!
Szerintem nagyon izgalmas, fantasy és romantikus is. Több olvasót érdemel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!