Valaki segiteni ebbe a rejtvénybe mert a többit nem nagyon tudom?
2021. jan. 14. 12:23
3/10 A kérdező kommentje:
Most be tölt?
2021. jan. 17. 14:20
4/10 anonim válasza:
Igen betölt
Nézem
Olyan kicsiny-》 akkorka
7/10 anonim válasza:
Enyhén lejtős az nem lejtős, ahogy beírtad, hanem lankás, és akkor ebből kifolyólag a többi azon a részen:
Pataky zenekara: Edda, széfbe rejtet: elzárat, száraz szár: kóró, lengés: ingás.
Aztán még pár, én latinul: ego, barnásvörös: rőt, Duplán Zpéa hősnő: Na, embrióval kapcsolatos: magzati,Tokodnál él: táti.
Írd be ezeket, aztán ha kell, töltsd fel, mert így nem tudom folytatni, hogy csak fejben vannak meg a szavak.
8/10 anonim válasza:
*Duplán Zola hősnő: na (Van az a híres regénye a Nana)
Nem tudom, hogy sikerült ennyire elírnom.:)
9/10 anonim válasza:
És még van pár: kissé zajos: jo, a gyepmester az sintÉr, és akkor a becses tulajdonság az: érték,
Ha kell, meg is van a teljes megfejtés. Beírjam, vagy megoldod?:D
10/10 A kérdező kommentje:
Megoldom
2021. jan. 18. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!