Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem az életemet?

Red22 kérdése:

Miért nem élvezem az életemet?

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok. Egyetemista unalmas munkahely albérlet. Tömören ennyi lenne. Egyszerűen csak azt érzem hogy folyamatosan csak jönnek a feladatok és sosem lesz vége. 8éve van párom akit szeretek. Tisztaságmániás már már túlságosan. Telnek a napok a hetek stb. Minden nap csak azt várom mikor feküdhetek le aludni. És nem nincs túl jó dolgom mielőtt valaki ezt feltételezi. Anyagi gondok magánéleti válság haláleset minden volt. De ezek egyike sem zavar annyira mint az hogy egyszerűen nem tudom élvezni az életet. Nem vagyok boldog. Pedig annyira akarom. Nagyon sok önfejlesztő könyvet olvastam méditáltam meg kipróbáltam egy csomó dolgot. De semmi változás. Nem vagyok depresszív mert alapjáraton vidám vagyok. Vidám de nem boldog. Köszönöm a válaszokat.

2020. dec. 6. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahogy írod, unalmas a munkahelyed, napi 8-10 óra unalomnál normális ha kikészülsz. Válts munkahelyet!
2020. dec. 7. 00:58
 2/3 anonim válasza:
Hát ha a párodban sem lelsz semmi örömöt akkor az már régen rossz. De öreg fel a fejjel az élet nem habos torta lesz benne szar is. Én is azt tanácsolom ha tudsz olyat csinálni amit szeretsz akkor talán nem leszel így befasulva.
2020. dec. 7. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Uj kapcsolat kell! Ez mar csak elvesz!
2021. jan. 1. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!