Meg tudná valaki menteni az életemet?
Oké. Ma már kiolvastam egy könyvet. Meghallgattam az összes kedvenc számom. A tv elment. Meghallgattam újra a kedvenc számaimat, és begyűlytöttem pár új-kedvencet. Elkezdtem kötni egy sálat. Nem ment. Szánjatok meg, és írjatok! Csak én lehetek ilyen szerencsétlen, hogy szenvedek a nyártól. :) Kedvenc könyveket, filmeket, és számokat kérek, hogy elfoglalhassam magamat még egy hét erejéig. Jövő héten már elleszek. :D
Előre is hálásan köszönöm!
16/L
Ha teheted szerezd meg a Tudorok c. sorozatot, garantálom, hogy remekül leszel akár két hétig is.
Tudorok
- sorozat -
(The Tudors, 2007) [link]
DBoy-nak üzenem, hogy zenében bármit meghallgatok, ami nem mai. Á, tudom ez hogyan hangzik. De nálam evidens, hogy aki meglátja a Walkmanemet, az vagy nem mászik le a fáról 10 percig, vagy nem ismeri az előadót. :)
Műfaj mindegy. ^^ A játékot köszi, megyek is kipróbálni, wááá, tök jól hangzik. :D
Szóval a Jégkorszak4 jó? Van annyi cikis dolgom, bevallom ezt is: Koromtól függetlenül a három volt azegyik kedvenc filmem. A hugom miatt konkrétan tudom a szövegét, de azt nem mondhatom, hogy nekem nem tetszett. :)
A másik fil címe az "Ujjoncok háborúba mennek"? Bocsi, csak nem vettem ki pontosan. A címet jegyeztem! Nagyon szeretek röhögni! :D
Egyszóval köszönöm! :)
Filmekből én a következőket ajánlom(mindegyik vígjáték)
-a kismenő
-kábálbarát(ez nagyon jó:D)
-Pirosszka
Én is ajánlanám a Jégkorszak 4et,az Árvát és Napóleont(utálom a történelmi filmeket,de ez tényleg nagyon jó).A Jégkorszakból amúgy nekem is a 3. tetszet eddig a legjobban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!