Egy tinédzser fiúnak milyen hobbija legyen?
Repülő modelleket építettem .
Amilyet ő szeretne! Tudod mit csinál a telóján? Nem csak a Facebook-Youtube-Insta háromszög létezik. Lehet olvas, tanul, idegen nyelven beszélget, online kapott valami anyagot stb.
Tiniként írom, hogy NE akarj semmit rá erőltetni! Se a sportot, se az olvasást se semmit. Inkább beszélgess vele, hogy mi köti le, mi az amit kipróbálna. Lehet szeretne elkezdeni fotózni, de nincs kamerára pénze hogy elkezdje csak nem tudsz róla.
Fotózni? Ekkora marhaságot! Majd pont egy nyomi tini kezébe adna bárki is egy DSLR gépet...
Rá kell vezetni a dolgokra! Apjával sportolnia, szerelgetnie, alkotnia miegymást kellene csinálnia!
És 11 éves kora óta áll neki a pöcörője, ezt nem tudod irányítani! De a telefont elveheted tőle ha gyogyós lesz tőle.
Az én fiam biztosan nem nyomi, viszont a fotózás sem érdekli.
Nem ráerőltetni akarom, de ha mondjuk veszek neki vmi jó könyvet és kiadom, hogy mindennap 10 oldal utána telózhat, akkor szerintem mindenki boldog. A lehetőséget szeretném neki megteremteni, hogy másba is belekóstoljon. Amúgy ügyes gyerek, angolul is dumál másokkal. Csak szeretném ha nem lenne olyan egyhangú az élete. Kicsit tapasztaljon már mást is. (apuka nincs képben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!