Tinik, mi mostan a hype nálatok?
Gravity Falls nálam még menő, ezenkívül kedvenceim a Star Wars (szigorúan csak az első két trilógia), a Bud Spencer-Terence Hill filmek, a Rick és Morty, a Family Guy és az Agymenők.
18/F
Gravity falls:Imádom
Boku no hero academia: El szeretném kezdeni
Undertale: kövezzetek meg, nem tudom mi az
BTS: ARMY vagyok vagy 2 éve...IMÁDOM
Miraculous: Mi a suliban szoktunk vele hülyülni, de egyébként nem nézem
Gravity Falls, BNHA: nagyon jó
Undertale: töviről hegyire tudom, miről szól, de egyszer sem játszottam vele
BTS: nem hallgatok k-popot
ML: már régóta nem nézem, mert felidegesít, hogy a készítők képtelenek egy konzisztens sztorit megírni (Chloé karakterfejlődése oda-vissza ugrál, Lila karaktere katasztrofális, mert ahhoz, hogy a többiek higgyenek neki, teljesen OOC-k kell legyenek, stb.), de a fandomban benne vagyok, sok a fanart, sok a fanfic, és nagyon jók
+ népszerű hype dolgok:
Untitled Goose Game: nagyon jó
Anne with an E: szintén, de sajnos 3 évad után a netflix elkaszálta
Santa Clarita Diet: AnnE szituáció
Attack on Titan: személyesen nem nézem, de népszerű. Sokan kritizálják, mert egy cseppet náci propaganda
Minecraft: nagyon jó, most újra fellendült
TAZ: podcast. Most a harmadik "évad" nem olyan népszerű, de az elsőnek meg a másodiknak még mindig rengeteg rajongója van. Olyanannyira, hogy az első évadból most bestseller képregény is készül. (Az eddig megjelent első két kötet nekem is megvan, nagyon jók)
Ambrózy báró esetei: ez innen a magyar színről van, nagyon népszerű sorozat. Én is szerettem, de a 4. könyv nagy csalódás volt
The Dragon Prince: az Avatar: Aang legendája alkotóitól. Sok rajongója van
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Nálunk végzősöknél:
•zsozéatya youtuber
•Family guy
•Rick and Morty
•Euphoria
•Szex addiction
•jézus/herbál mixek
•pánszexuálisok (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!