Mi volt ez a 2007-2008-as “mém” hang, ami rengeteg ember csengőhangja volt ebben az időszakban?
Tudom, - fatális baromság, hogy pont most ugrik be ez a dolog, de erősen furdal a kíváncsiság, hogy mégis mi lehetett ez. 😂
Egy bizonyos (csengő)hangról van szó, amit ebben az időszakban rengetegen töltögettek le a kis nyomógombos telefonjaikra. Maga a felvétel nem lehetett több 4 másodpercnél. Egy eltorzított gyerek vagy női hang énekelt egy elég szűk ambitusú dalocskát, a végét már ordibálva. Minden bizonnyal trágár, vulgáris szavakat tartalmazott, és (gondolom) az akkori divatot tini szlengre épült.
Ekkor 8-9 éves lehettem, így nem is értettünk belőle semmit.
Nálunk akkoriban a 2-5 évvel idősebb “nagy” gyerekek mutogatták egymásnak és kórusban röhögtek rajta, - némelyik még büszke is volt rá, hogy az apukájának ez a csengőhangja.
Szóval akkoriban nemzetünk viszonylatában Miriam és Loca Pantera köztudatba robbanásával egyenértékű lehetett.
Mi lehetett ez?! 😂
Túl az Óperencián,
túl a tengeren,
úszik egy kis svábbogár,
tiszta meztelen.
Szárnya sincsen őneki,
csak a víz viszi.
Szegény kicsi svábbogár,
MEG FOGSZ DÖGLENI!!!
Erre gondoltál? :D
Ja, közben elolvastam még egyszer a kérdést, és ez nem lehetett, mert ez némileg több volt, mint 4 másodperc.
Akkor viszont sajnos nincs más tippem :/
Nem, sajnos nem ez az.
Tényleg nagyon rövid volt, - és akkoriban a csapból is ez folyt a táborokban, iskolai szünetekben, - de mivel akkor sajnos még gyerek voltam, nem értettem belőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!