Pottyondy Edina Youtube-csatornája miért tudott ennyire gyorsan nagy népszerűségre szert tenni?
Már szinte az első videónál megjelent rengeteg komment, like, nézettség, tízezres nagyságban, aztán a következő hetekben az új videói 100 ezres nézettség fölé kerültek.
Ma pedig már több mint 70 ezer feliratkozója van, pedig a tartalma "megosztó" témákról szól, nem olcsó, könnyen népszerűséget kapható felszínes videói vannak. Mégis, azonnal nagy közönsége lett.
Mi lehet ennek az oka, honnan jött ez a sok ember ilyen gyorsan?
Mert tetszetősen agresszív és elég jól tudja előadni a hülyeségeit.
Nagyon sok totál ostoba youtube szereplőnek, videónak van hatalmas nézettsége.
Hagyjuk már ezt a Puzsér feleségezést. Szinte senki se tudta, hogy együtt vannak, a legtöbb ember szerintem pont, hogy meglepődött amikor ez elkezdett terjedni a kommentek között. Sehol nem jelentek meg nyilvánosan együtt és egy videót vagy képet nem találni kettejükről az interneted kb.
Egyszerűen nagyot dobbantott az első videóval. Az a pár ember aki látta elkezdte terjeszteni, és az algoritmus ezt érzékelve pedig egyre több embernek mutatta a videót, tovább erősítve a folyamatot. Nekem is úgy küldte el egy barátom egy videó linkjét, majd küldtem én is tovább másoknak, amit nagyon nagyon ritkán csinálunk hasonló videókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!