Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleménytek az "Itt van...

Mi a véleménytek az "Itt van Amerika!" YouTube csatornáról?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon szeretem a videóit, kiváncsi vagyok, hogy még ki szokta nézni és hogy mi a véleménye róla?

#Gombos Edina #itt van amerika #külföldi élet vlog #érdekes vlog
2020. nov. 4. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Nekem sok video nem tetszik a narracio miatt, tv musor jellege van.

A tartalom is olyan ami sokszor eroltetett

2020. nov. 5. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon szeretem őket.
2020. dec. 15. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Én is szeretem. Aranyos csalad. Szerintem erdekes latni, hogy milyen Amerikaban magyarkent.
2020. dec. 28. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Utalom azt a not es.nem ertem miert.kell a.gyerekeket belerangatni
2021. jan. 1. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Először azt gondoltam, nagyon kellemes emberek, a gyerekek is nagyon aranyosak - róluk nem változott a véleményem, de már a szülőkről azt gondolom, nagyon elszálltak!

Amikor az Ikea áruházban kapható termékekről úgy beszélnek, mint valami olcsó sz*rról, amit még itthon ők is megvettek, de kint már ciki lenne a lakóparki otthonukban... Na ott nálam betelt a pohár!

a gyerekeket belerángatják ebbe az idétlen magamutogatásba, egyáltalán nem figyelnek, még arra sem, hogy a serdülő lányuk milyen ruhában van - akár bikiniben is videózzák, pedig neki is lennének személyiségi jogaik...

Kultúrájuk nincs, csak a nagy fogyasztás és egyre feljebb törni, most az állampolgárság is megvan...

Már az utóbbi veideójukat meg sem nyitottam.

Egy percre sem cserélnék velük, nagy butaságot csinál, hogy így kirakatba teszi a családját, gyerekeit.

2021. jan. 29. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Ez egy hanyinger! Gyerekeit mirtt mutogatja?
2021. jan. 29. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem már túl sok benne a megszakításos reklám meg a tartalom is iszonyúan felhígult, Edinának mindegy csak minél több videót nyomjon ki hogy minél több pénzt keressen vele... Egy vicc, hogy tavaly még nagy arccal nyilatkozta, hogy ő mint Youtube-os nem szorul rá a szponzorált tartalmakra mint a magyar vloggerek, ő azt rak ki amit akar, most meg már a vigyorgó fejű konyhai szivacsot reklámozza... erőltetett. Azzal is egyetértek, hogy minek így kirakatba tenni a kisgyerekeket... ja, hát persze, nagyobb nézettség, több pénz folyik be. Mondjuk röhej, hogy a lánya 12 évesen, ahhoz képest hogy még csak 5 éve van Amerikában, már kb. nem beszél magyarul, tudod az a kategória hogy ’én cak piszit beszélni mádzsár ... ju nó áj em szóóóóó ámerikán’! Szóval elég rossz irányba ment el a csatorna... amikor panaszkodik hogy nem bírta a magyar mentalitást, de azért még mindig a magyar közönségből él? Ja, oké. Leíratkoztam...
2021. jún. 27. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek a videói. Kedvesek, informatívak. Én alapvetően pozitív mentalitású ember vagyok, inkább a jót látom mindenben, a rosszat sokszor észre sem veszem, ezért engem ezek a negatív kommentek itt meg is leptek :D Gondolom erre értette azt, hogy nem bírta a magyar mentalitást…

Az az egy viszont tényleg bosszantó, hogy a gyerekek alig beszélnek magyarul. Nekem az egész rokonságom külföldön él, német, angol nyelvterületeken, de a gyerekek mindig is folyékonyan beszéltek magyarul. Nem tudom elképzelni, hogy egy gyerek, akinek szivacs agya van, ennyire ne beszélje a nyelvet, mikor gondolom otthon azért magyar a közös nyelvük.

2021. okt. 14. 06:15
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Én meg azon csodálkozom hogy ennyit is beszélnek. Minek?? Majdnem hogy oda születtek, az apjuk spanyol anyanyalvű, azt is beszélik valamennyire, de amit egész nap beszélnek az angol. Az anyjukon kívül (aki szintén az angolt használja) kivel beszélgetnének magyarul... az őket fikázó bunkókkal?
jan. 13. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!