Mi a véleménytek az "Itt van Amerika!" YouTube csatornáról?
Nekem sok video nem tetszik a narracio miatt, tv musor jellege van.
A tartalom is olyan ami sokszor eroltetett
Először azt gondoltam, nagyon kellemes emberek, a gyerekek is nagyon aranyosak - róluk nem változott a véleményem, de már a szülőkről azt gondolom, nagyon elszálltak!
Amikor az Ikea áruházban kapható termékekről úgy beszélnek, mint valami olcsó sz*rról, amit még itthon ők is megvettek, de kint már ciki lenne a lakóparki otthonukban... Na ott nálam betelt a pohár!
a gyerekeket belerángatják ebbe az idétlen magamutogatásba, egyáltalán nem figyelnek, még arra sem, hogy a serdülő lányuk milyen ruhában van - akár bikiniben is videózzák, pedig neki is lennének személyiségi jogaik...
Kultúrájuk nincs, csak a nagy fogyasztás és egyre feljebb törni, most az állampolgárság is megvan...
Már az utóbbi veideójukat meg sem nyitottam.
Egy percre sem cserélnék velük, nagy butaságot csinál, hogy így kirakatba teszi a családját, gyerekeit.
Nekem tetszenek a videói. Kedvesek, informatívak. Én alapvetően pozitív mentalitású ember vagyok, inkább a jót látom mindenben, a rosszat sokszor észre sem veszem, ezért engem ezek a negatív kommentek itt meg is leptek :D Gondolom erre értette azt, hogy nem bírta a magyar mentalitást…
Az az egy viszont tényleg bosszantó, hogy a gyerekek alig beszélnek magyarul. Nekem az egész rokonságom külföldön él, német, angol nyelvterületeken, de a gyerekek mindig is folyékonyan beszéltek magyarul. Nem tudom elképzelni, hogy egy gyerek, akinek szivacs agya van, ennyire ne beszélje a nyelvet, mikor gondolom otthon azért magyar a közös nyelvük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!