Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mhv Tomi és T.Ádámrol mi a...

Mhv Tomi és T.Ádámrol mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szeretitek a videókat? Jó szakemberek?

2020. okt. 28. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hangulatosak, én szoktam nézni őket.
2020. okt. 29. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézem mindig amióta youtuberkedik Tomi :D Előtte is már fel voltam iratkozva pár szerelős csatornára. Ádám csatornáját akkor találtam meg, amikor lett az áfás számlára gányolás videója amit a totalcar is felkapott. Jó kis tartalmakat "gyártanak", vacsorára időzítem mindig, bár a Tomi premierjeit szombatonként sajnos lekésem mert akkor éjszakás vagyok és indulok melózni. Sajnos már saját műhelyem nincs, tavaly el kellett adnom, mert kinőttük a lakást, amihez volt, de közel áll hozzám bármilyen szerelős téma :) Lehet tanulni a videóikból, hasznosak és érthetőek, amikor valamit elmagyaráz, hogy mi miért lesz.
2020. okt. 29. 16:59
 3/4 anonim válasza:
100%
Szeretem a videóikat Ádám összes videóját láttam de Tomi videóit is követem. Gondolkodók rajta hogy én is indítok egy ilyen szerelős csatornát de nem nagyon lenne rá időm sajnos.
2020. nov. 8. 20:24
 4/4 anonim válasza:
0%

Kinőtte a vlogolást ès inkább autókat kezdett el bontani. Jól meg is büntettèk èrte.

Perre vitte az ügyet, azt is ki kellett fizetnie. Ezt olvastam róla.

2023. dec. 29. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!