Mhv Tomi és T.Ádámrol mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szeretitek a videókat? Jó szakemberek?2020. okt. 28. 22:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem hangulatosak, én szoktam nézni őket.
2/4 anonim válasza:
Nézem mindig amióta youtuberkedik Tomi :D Előtte is már fel voltam iratkozva pár szerelős csatornára. Ádám csatornáját akkor találtam meg, amikor lett az áfás számlára gányolás videója amit a totalcar is felkapott. Jó kis tartalmakat "gyártanak", vacsorára időzítem mindig, bár a Tomi premierjeit szombatonként sajnos lekésem mert akkor éjszakás vagyok és indulok melózni. Sajnos már saját műhelyem nincs, tavaly el kellett adnom, mert kinőttük a lakást, amihez volt, de közel áll hozzám bármilyen szerelős téma :) Lehet tanulni a videóikból, hasznosak és érthetőek, amikor valamit elmagyaráz, hogy mi miért lesz.
3/4 anonim válasza:
Szeretem a videóikat Ádám összes videóját láttam de Tomi videóit is követem. Gondolkodók rajta hogy én is indítok egy ilyen szerelős csatornát de nem nagyon lenne rá időm sajnos.
4/4 anonim válasza:
Kinőtte a vlogolást ès inkább autókat kezdett el bontani. Jól meg is büntettèk èrte.
Perre vitte az ügyet, azt is ki kellett fizetnie. Ezt olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!