Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Dancsó...

Mi a véleményetek Dancsó Péterről?

Figyelt kérdés
Nemrég közzétett egy olyan videót ami rengeteg emberben felháborodást keltett, ti mit gondoltok erről?

2020. szept. 13. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan az mint az emberek 90%-ának.

A régi filmelemzős videóit szerettem, de amióta ezt a ripacskodó, napköziseket szórakoztató trash videóit csinálja, nem nagyon érdekelt. Ez alkalommal kicsit sikerült neki túllőnie a célon, és erre nyilván ő is rájött.

2020. szept. 13. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
Melyik volt a botrányos vidi? Csak néha nézem.
2020. szept. 13. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Gondolom az Udvardi péteres videó volt az, ami nagy port kavart. De azt a videót már törölte.

Egyébként tényleg nem túl sok humor van a jelenlegi videóiban.

2020. szept. 13. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Régen néztem, mostanság nem. De a múltkori videója után le is iratkoztam.
2020. szept. 13. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Úgy tűnik cezaromániás lett, azaz hatalmi téboly állt elő nála.
2020. szept. 13. 13:56
 6/11 anonim válasza:
79%

Egy felszínes, tömegeknek szóló termék, értéktelen ürülék,

rémes hogy sokak számára követendő véleményt képvisel,

Aki pedig egy 14 éves értékes kis fickóból gúnyt űz a népszerűség kedvéért az egy retkes patkány, az iskolában biztos verték a nagyobbak azért lett ilyen cinikus hulladék,

2020. szept. 15. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Azért azt hozzátenném, hogy az is gáz, hogy amíg nem volt a Dancsó-videó, addig is sokan gúnyolódtak szegény Petin kommentekben, erre a Dancsó-videó megjelenése után sokan átálltak Dancsó ekézésére, mintha ők nem ugyanezt csinálták volna, csak kisebb nyilvánosság előtt. Ezeket nem az Udvardi Peti iránti együttérzés vagy tisztelet motiválja, csak lehessen valakit ekézni.
2020. szept. 15. 11:57
 8/11 anonim ***** válasza:
6%
Na megnéztem végre azt a videót. Szerintem nem olyan durva, pont csak annyira froclizza a srácot, mint mindenki mást, inkább a MÁV-on és hasonlókon csattan nagyot. Ott röhögtem a legnagyobbat, hogy még az angol királynő is elírja Almásfüzitő nevét.
2020. szept. 17. 16:36
 9/11 anonim ***** válasza:
26%

Azt jegyezzük meg, hogy régebben is trash tartalmakról készített videókat, csak egy más korosztálynak. Most isugyaneztcsinálja, csak lebutítva, hogy a 9-15 éveseknek emészthető legyen, mert ők használják többet a Youtube-ot.

Kb olyan, mintha egy író izgalmas krimik helyett hirtelen mesekönyveket írna 3 éveseknek, persze, hogy pl egy 25 évesnek nem fog bejönni.

Na Dancsónál ez a helyzet, csak mivel megmaradt a trash tartalmak kritizálásánál, ezért olyan, mintha elbutult volna a csatorna. Közben nem elbutilt csak más korosztálynak szól.

2020. szept. 30. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
24%

Gondoljatok bele, azzal, amit régen csinált, ma kb negyedannyi feliratkozója lenne, mint most, talán annyi se, , mertegy idő utánelfogynak az, amiről csinálna videót vagy csak simán megunnák a nézők az egyhangúságot.

Plusz gondolom a webshopjából alig vettek valamit, nem hozott akkora jövedelmet, mint szeretett volna és rá kellett jönnie, hogy változnia kell, ha azt akarja, hogy a csatorna hozzon pénzt.

2020. szept. 30. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!