Mi a véleményetek Dancsó Péterről? Van esélyem hogy bekerülök az egyik gyakori kérdésekes videójába?
nem értem, mikor fogják már fel (bár az első tökéletesen leírta a jelenlegi "keménymagot"), hogy nem fog úgysem csinálni újabb gyakoris videót...
annak, amit csinált, pont az volt a lényege, hogy senkinek nem szólt előre, ezért csak random felnézett ide, és rákeresett magára...az egy valós reakció videó volt, mondhatjuk így.
az már nem az, hogyha a sok nyomorult "dancsicska" itt teszi fel az eröltetettebbnél eröltetettebb kérdéseit, hogy "hátha majd bekerül".
pont ugyanezért nincs semmi értelme az ilyen kérdezz-felelek videóknak sem, mert eröltetett, hiszen előre kiírják, hogy hamarosan jön a videó, jöhetnek a kérdések...és akkor a sok hülye meg elcsépelt, szar poénokat odahány, és azt hiszi, ha bekerül, akkor ő most milyen rohadtul vicces lesz.
kérdezz-feleleknek is pont az lenne a lényege, hogy szépen, lassan itt-ott, videóknál kommentben összegyűlnek a normálisabb kérdések, azt összegezné, kiválogatná a tényleg jókat, és abból csinálna egy szórakoztató videót.
ezzel szemben pont fordítva van, ahogy az első írta, "alacsony küszöbű gyenge humor" igazából abban merül ki, hogy a nézők a saját f_szságaikon röhögnek, miközben azt a dancsó tök természetesen felolvassa, tehát ő semmit nem is tesz hozzá...ennyi erővel én is csinálhatnék egy olyan videót, hogy itt a humor kategóriában elkezdem olvasni a kérdéseket. és akkor még meg sem eröltetem magam, hogy valami poénosat mondjak, hiszen más már leírta kérdésben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!