Lemenjek ma bulizni?
Szerdai napokon szoktak lenni a buli napok az egyetemen és még sose voltam lent... másodéves vagyok, kollégista. Nem voltam sose az a nagy bulizós emberke(még nem is voltam sehol se), de most valahogy 20 évesen egyre inkább hiányolom kicsit. Szeretnék társaságibb, szolciálisabb ember lenni.
Viszont attól félek, hogy ha lemegyek akkor -szobatársamon kívül, akivel mennék- a társaságban nem nagyon tudnék mással csevegni és kínosan csak ott üldögélnék. Van valami bevált módszer amivel jobban el tudnék lazulni vagy a középpontba kerülni? Esetleg előtte pár sört igyak meg, hogy kicsit oldja bennem a hangulatot? (egyébként is 90% piálásról szól, szóval ezzel nem is igazán lenne baj)
Akinek van ezzel kapcsolatosan valamiféle tapasztalata és megosztaná velem, azt szívesen elfogadnám.
Hát akkor majd ott megismersz pár embert. Menjél csak. Első hét, tanulni majd ráérsz, ha lesz valami órád is. Meg amúgy is pofára megy, szóval k*a mindegy, mennyit tanulsz; ha akarnak,megszo*** na érted.
Ha most kezdeném újra, biztos olyan lazára venném a dolgot, mint a💩.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!