Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lemenjek ma bulizni?

Lemenjek ma bulizni?

Figyelt kérdés

Szerdai napokon szoktak lenni a buli napok az egyetemen és még sose voltam lent... másodéves vagyok, kollégista. Nem voltam sose az a nagy bulizós emberke(még nem is voltam sehol se), de most valahogy 20 évesen egyre inkább hiányolom kicsit. Szeretnék társaságibb, szolciálisabb ember lenni.

Viszont attól félek, hogy ha lemegyek akkor -szobatársamon kívül, akivel mennék- a társaságban nem nagyon tudnék mással csevegni és kínosan csak ott üldögélnék. Van valami bevált módszer amivel jobban el tudnék lazulni vagy a középpontba kerülni? Esetleg előtte pár sört igyak meg, hogy kicsit oldja bennem a hangulatot? (egyébként is 90% piálásról szól, szóval ezzel nem is igazán lenne baj)

Akinek van ezzel kapcsolatosan valamiféle tapasztalata és megosztaná velem, azt szívesen elfogadnám.

2020. szept. 9. 18:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát akkor majd ott megismersz pár embert. Menjél csak. Első hét, tanulni majd ráérsz, ha lesz valami órád is. Meg amúgy is pofára megy, szóval k*a mindegy, mennyit tanulsz; ha akarnak,megszo*** na érted.

Ha most kezdeném újra, biztos olyan lazára venném a dolgot, mint a💩.

2020. szept. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!