Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy van az a vicc, amelyben...

Hogy van az a vicc, amelyben orosz és török is szerepel és a pokolban találkoznak vagy a túlvilágon?

Figyelt kérdés
Csak a poén egy részére emlékszem és nem találtam netszerte, arra volt kihegyezve, hogy az orosz kérdezi a törököt, hogy hogyhogy ti 400 évig voltatok Magyarországon, mi meg csak 40 évig, mégis titeket szeretnek a magyarok, minket meg utálnak, és a török vmi olyasmit válaszol, hogy mi fürdőket építettünk meg a fekete kávét ismertettük meg az országgal meg még valamit, ám a nyelvet nem erőltettük rájuk - valami ilyesmi. Ki ismeri teljesen és egészíti ki nekem? :)

2020. szept. 3. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az is benne volt, hogy nem tették kötelező ünneppé a Mohácsi vész évfordulóját. :-D
2020. szept. 3. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lemaradt a link, itt a vicc:

[link]

"Brezsnyev a túlvilágon meglátogatja Szulejmán szultánt. − Ide figyelj szultán, szeretnék tőled kérdezni valamit. − Kérdezz bátran Leonyid Iljics...− Tudod, soha nem értettem, miért nem szeretnek minket a magyarok, s ugyanakkor miért nem utálnak benneteket. Holott mi csak négy évtizedig voltunk Magyarországon, ti pedig másfél évszázadig. − Mert nem jól csináltátok a dolgokat, Leonyid...− Miben tévedtünk? − Három dologban. Először is mi a százötven év alatt egyszer sem mondtuk, hogy ideiglenesen állomásozó török hadsereg van Magyarországon. Másodszor: nem tettük kötelezővé az iskolá-ban a török nyelv tanulását. Harmadszor pedig nem nyilvánítottuk a mohácsi vészt a magyar felszabadulás ünnepévé."

2020. szept. 3. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Brezsnyev a túlvilágon meglátogatja Szulejmán szultánt.

− Ide figyelj szultán, szeretnék tőled kérdezni valamit.

− Kérdezz bátran Leonyid Iljics…

− Tudod, soha nem értettem, miért nem szeretnek minket a magyarok, s ugyanakkor miért nem

utálnak benneteket. Holott mi csak négy évtizedig voltunk Magyarországon, ti pedig másfél

évszázadig.

− Mert nem jól csináltátok a dolgokat, Leonyid…

− Miben tévedtünk?

− Három dologban. Először is mi a százötven év alatt egyszer sem mondtuk, hogy ideiglenesen

állomásozó török hadsereg van Magyarországon. Másodszor: nem tettük kötelezővé az iskolában a török nyelv tanulását. Harmadszor pedig nem nyilvánítottuk a mohácsi vészt a magyar

felszabadulás ünnepévé.

2020. szept. 3. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 majdnem egyszerre :D
2020. szept. 3. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4: :-D
2020. szept. 3. 15:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi-köszi mindkettőtöknek! Igen, ez! :D

Nem is tudom, hogy hogy nem jutott eszembe az egész, nagyon köszönöm nektek, éljen-éljen! :)

2020. szept. 8. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!