Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A mesefilmek miért csak az...

A mesefilmek miért csak az élet pozitív oldalát mutatják?

Figyelt kérdés

Értem, hogy kicsiknek készült, de nekik is meg kéne tanítani, hogyha a papa lebetegedett, nem biztos, hogy fel fog épülni, a családban nem kedvel mindenki mindenkit, az életben nem lesz mindennek jó vége, stb...

Érdekelne erről a véleményetek.

(bocsi, ha rossz kategória)

2020. aug. 31. 01:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Happy Tree Friends: Am I joke to you?
2020. aug. 31. 07:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg pár részt a Happy Tree Friends-ből! Az nem éppen az élet pozitív oldala 😂
2020. aug. 31. 07:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy a mesék happy end-del végződnek, az nem azt jelenti, hogy csak az élet pozitív oldalát mutatják be. Talán a Fel!-t még nem mondták felettem, ami konkrétan egy öregember gyászáról szól, aki elveszítette a feleségét. Vagy az Agymanókat, amiben a kamaszkori változásokat nem tudja feldolgozni a főszereplő. Amúgy én a Bambit meg az Oroszlánkirályt a mai napig nem tudom bőgés nélkül megnézni, pedig 30 múltam.
2020. aug. 31. 07:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: Attól, hogy animáció még nem gyerekeknek csinálták! Nem véletlenül nem a Cartoon Network-on vagy a Nickelodeon-on ment. Ezzel az erővel írhattad volna a Beavis és Buttheadot is.
2020. aug. 31. 08:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert nem éppen nyomdafestéket tűrő, ha Hófehérkét megbassza mind a 7 törpe.
2020. szept. 19. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!